ГЕНИАЛНО. КОНГЕНИАЛНО. ШЕНГЕНИАЛНО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/genialno-kongenialno-shengenialno/124533 SvobodnoSlovo.eu
ГЕНИАЛНО. КОНГЕНИАЛНО. ШЕНГЕНИАЛНО

Повечето наши черни братя вече пътуват със самолет до ягодовите полета на Европа. За да бъдат добри работници там.
Те вече ще пътуват със самолета без граница. Защото нямат Шенген.
Те отиват на запад. А у нас от запад, тук на изток, идват други черни братя. Афганистанци. Те дали ще искат да заместят нашите родни черни братя в занимания, характерни за черните ни братя?
Това е гениално. Европа ще ме накара да съжалявам за нашите си български цигани.

Медиите говорят от сутрин до вечер за Шенген. Защото когато някой лъже, той го прави по най-глупавия начин - с много думи. До нова година трябваше да бъдем приети в Шенген и да имаме дата за еврото. Ясни задачи. Но няма да стане така. И по най-жалкия начин премиерът лъже, габриелът лъже, някой от ДПС лъже, Асен лъже, а Борисов не лъже. Той днес в стара Загора оправдава колегите си, че били нови в управлението и избързали с новината. 

Но когато Борисов не лъже, журналистите лъжат. От Франция, от Брюксел, от Лондон и Страсбург - лъжат, все едно им се плаща добре. А не им се плаща добре.
Конгениално.  Журналистите мътят камъните на амнезията. Нищо няма да се излюпи, но и никой няма да помни, че лежахме на тия яйца. Конгениално, наистина.

Всичко това си има спонсор. Той е дотам гениален спонсор, че можете да го наречете ШЕНГЕНИАЛЕН. Това е човек, който когато трябва да се нахрани, отива в тоалетната. Наема най-неподходящите хора, слага ги на най-неподходящото място и чака нещо. Това е българинът, по точно българският избирател. Той избра тези политици, които не могат нищо.
Всички неможачи, лизачи, лъжци и журналисти, измислящи нови ибрицизми на тема Шенген в момента са на работа.
А Българинът е шенгениален. И чака. 
Чака-рака.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

16 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

15 старозагорски магистрати си правят отвод от делото "Дебора" -- бъдещата кариера като чалга певачка предстои.....

Коментирай

Иван

преди 3 месеца

Българинът не гласува, защото е безобразно лъган и знае, че пак ще бъде излъган. Спомнете си с как хората гласуваха с надежда за чалгаря, а после и за пепетата. Та не са виновни избирателите,а напълно прогнилата политическа класа. Затова не приемам обвинения в пасивност на българските избиратели. А относно Дебора - няма значение тя каква е и какво прави и ще прави. Има значение изродът, който я наряза, да е в затвора за много дълго време.

Коментирай

Милчо

преди 3 месеца

Струва ми се,партиите са измислени...Никой не представлява никого реално.Хора,непознати,обществено незначими,непрекъснато измислят разни "проекти"и се надвикват.Младите не знаят-навремето измислиха "консервативно екологична!!!?партия,само и само да вкарат Ф.Димитров в политиката.Кого реално представлява М.Манолова,оня-генерала,който още го канят от време на време да дава акъл.Какъв македонец е Каракачанов,като е от русенските села?Не ми се изреждат всичките шмекери през годините.Народът ги разпознава и за това не гласува.....Първият и последен сериозен митинг беше този до Плиска и започнаха да ги зарязват.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Браво ,Иване ..Недей да гласуваш..ДПС се готви да спечели за европейските избори, ама ти недей..Нека да видят те, а?! Все си мисля, че имате малко разум ,ама май съм много вярващ..То затова и такива като Томова ще нарича всеки, който не приема оня дръндарски ,,ц.........н,, за философско ,,светило,, - елементарник , а оная ,,словесна активистка,, Гунчева пък всички, които подкрепяме ,,Възраждане,, - тролове и дебили. ..... Всъщност , изборът си е ваш....

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Да ви ги пратят...Щом не сте обединени..Щом всеки ,,списвач,, само ,,лае,, от своята ,,вишка,,..Щом няма никакво обединение.. онзи пък , поручика Марков -,, можем да ги изметем за един ден,,..Ами ,айде , Марков..Ти от коментаторския пул ли ще ,,метеш,,.Ами другата, Гунчева, дето не се яви, когато ПП купуваше гласове..Изведнъж ,в този решаващ ден,, реши ,че Костадинов не отговаря на вижданията на нейната ,,борбеност,,. Сериозно,а ? И тя ще ,,мете,, ,а..? Да ги изброявам ли другите..?

Коментирай

друг индианец

преди 3 месеца

Майна,не става с "гласуване",което е овладяно до съвършенство от мафията!Всички партии са в ръцете на американско-брюкселската мафия.За 33 години това стадо не го ли разбра?Единственият начин е Стадото да се обедини ,излезе по улиците ,атакува учрежденията и партийните централи и ги разгони!!!Разберете,обединени,вие имате всички сили да вземете нещата в ръцете си да се самоуправлявате!Разберете,няма друг начин!!!

Коментирай

Сашо

преди 3 месеца

Подписвам се с две ръце под поста на "другия индианец". С протести демонстрации и писания по социалните мрежи нищо не може да стане. Мафията е възприела много правилна тактика: всеки може да пише и говори каквото си иска, но просто никой не му обръща внимание.

Коментирай

Сашо

преди 3 месеца

Подписвам се с две ръце под поста на "другия индианец". С протести демонстрации и писания по социалните мрежи нищо не може да стане. Мафията е възприела много правилна тактика: всеки може да пише и говори каквото си иска, но просто никой не му обръща внимание.

Коментирай

Наистина

преди 3 месеца

Отиде си държавицата ни ! Тази паплач безродна и нагла, дето захапа кокала, ще ни довърши. Днес , рождения ден на Ботев, е повод да си спомним за времената, когато едни са тръгвали срещу тираните като хайдути, закрилници народни, революционери и бунтовници, готови ,,за християнска вяра курбан да стават" ( Ив. Вазов - ,,Една българка" ), а други са залоствали портите си, за да не нахлуят ,,бунтарите" и да им развалят рахатлъка. Подобни на същите предатели са уж ,,помагали", давали агнета на четниците и хайдутите срещу плащане или разписка, че един ден да им възмездят даденото. Трети ги гощавали с пресолен курбан, да ожаднеят и да тръгнат да търсят вода по баирите, където,,случайно " ги чакат потерите. Ей такива хора днес ни водят към дъното. Сметнаха си интересите и народът отива на бунището.

Коментирай

Гост

преди 3 месеца

Мъдро, точно и ясно !

Коментирай

Аĺex

преди 3 месеца

Мартине, едно време БРАНН ИЦИТЕ се маскираха като ко мунисти, а у нас комунизъм нямаше! След туй се пръкна ха ЛЪЖЦИТЕ на ПРЕХОДА! От КРАДЛИВИ ПЛОВДИВЧА НИ, тръгнали да стават СТО ЛИЧАНИ и забогатяли с ИЗ МАМИ друго не видях! Попр авиме, ако греша! ЕДВА ЛИ!

Коментирай

Аĺex

преди 3 месеца

Едно време беше Масларка та, която си показваше коле нете на мекия фотьойл! А се га се навъдиха всякакви! До ри един Пловдивски ДРЪВН ИК, който, видите ли, е голям "бизнесмен", дето продава кебапчета по 5лв за брой! Съ що като майчето на Ванко, дето забогатяла от ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА!? Ей, ша са РАЗПЛАЧА, ама плача НЕПРЕКЪСНАТО!

Коментирай

Аĺex

преди 3 месеца

Бизнес в Пловдив! Дрехи Втора Употреба! Много пари и златни украшения на майк ата на ВАНКО-1! Откъде ли???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.