Германски мисирки, вие сте по-зле и от нашите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/germanski-misirki-vie-ste-po-zle-i-ot-nashite/130969 SvobodnoSlovo.eu
Германски мисирки, вие сте по-зле и от нашите

Видях по новините укритите оръжия на Хамас. Германски мисирки, вие сте по-зле и от нашите. Ако един ръждив стар автомат Шпаген, един револвер и някаква ръждива пушка са оръжията на Хамас, то Боко е английската кралица.

Нова дойчовска кампания срещу България в Шенген. 

Това е благодарността за всички усилия.

Аз не знам дали Киро трябва да бъде арестуван или да бъде лекуван.

Да се лекуват избирателите му, май е по-полезно...

Богомил Бонев

3 Коментара

Иванова

преди 3 седмици

Абсолютна порнография с този арсенал от оръжия. Същото като чиповете от перални взети от укрите да си направят руснаците ракети.

Коментирай

Караман

преди 3 седмици

Прав е Бонев, кокошкарски работи. Но освен мисирките и нивото на немската аудитория е такова, затова така им пишат. Така говорят медиите им и за Турция и за всичко, което не е Германия. Сякаш другите нации са аборигени.

Коментирай

Emigrant

преди 3 седмици

Може би това е медийна обработка на промитите мозъци в кампанията за "избелване на украинските служби" след атентата в Крокус. Ето ги ислямистите - готови са да посегнат и на нас в Германия. САЩ пуснаха преди време кьор фишек, че и те са били заплашени от Ислямската държава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.