ГЛОБАЛИСТИТЕ ГОТВЯТ ЖЕСТОКА ЦЕНЗУРА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/globalistite-gotvyat-zhestoka-cenzura-za-evropeyskite-izbori/130238 SvobodnoSlovo.eu
ГЛОБАЛИСТИТЕ ГОТВЯТ ЖЕСТОКА ЦЕНЗУРА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ!

ГЛОБАЛИСТИТЕ ГОТВЯТ ЖЕСТОКА ЦЕНЗУРА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ! 

Не само политическите партии се готвят за европейските избори. Собствениците на големите социални мрежи, заедно с ЕС, са в процес на създаване на Изборен оперативен център с десетки експерти и анализатори за идентифициране и разрешаване на потенциални заплахи. 

Центърът ще наблюдава киберпространството за дезинформация, манипулация и злоупотреба с AI, премахвайки всяко съдържание, което смята за невярно, вредно или опасно. С други думи, те ще действат като цензори на европейските избори. 

Мониторингът на 27 държави, сред които и България, с общо население от 450 милиона, изисква инвестиция от 20 милиарда долара, за да се увеличи броят на хората, работещи в тази сфера четири пъти до 40 000. Това включва 15 000 проверяващи съдържанието, които ще проверяват материали в социалните мрежи на 70 езика. 

Въпреки това, тази армия от 15 000 цензори може да не е достатъчна, поради което в системата за цензура и контрол на изборите ще участват още 29 организации в цяла Европа, които също ще участват в “наблюдението”. Всички трябва да имат сертификат IFCN (Международна мрежа за проверка на факти), за да гарантират прозрачност и неутралност. 
Проблемът е, че IFCN е инициатива на Poynter Institute, финансирана от  либерални фондации, главно тези, подкрепяни от Джордж Сорос и Бил Гейтс. Това са същите организации, които се ангажират с насърчаването на евтаназията, на абортите, на джендър идеологията, финансират масовата миграция и Демократическата партия на САЩ. Така че кой ще провери дали са неутрални или не? 

Опасното в случая с европейскитв избори е, че ще има потискане на т.нар.”противоречиво съдържание” в социалните мрежи. По подобен начин преди няколко години в САЩ скриха факта, че Covid 19 идва от китайска лаборатория. Наскоро The Wall Street Journal, едно от най-известните и престижни мейнстрийм заглавия в Съединените щати, публикува статия, която доказва, че Covid-19 е изкуствено създаден в лаборатория в Ухан. Но когато преди четири години Стивън Мошър, един от най-изтъкнатите експерти по Китай на Запад, представи същата теза, статията му беше отрицателно потвърдена от „проверяващи фактите“ и премахната като фалшива новина от социалните медии.

Видяхме също как могат да изглеждат такива цензурни операции на последните президентски избори в САЩ. Големите технологични гиганти премахнаха съдържание за Хънтър Байдън, обявявайки го за непроверено и фалшиво. После информацията за престъпленията на президентския син се оказа вярна, но стигна до обществото едва след изборите.

 Целта на сегашната подготвяна цензура в изборите за европарламент е подобна. Фактчекърите ще могат да блокират всякаква информация за изборите в социалните мрежи, която не е изгодна на Сорос, Гейтс и останалата либерал-глобалистка мафия.

 Изявленията на всяка партия или кандидат, които не обслужват интересите на Давос, могат и най-вероятно ще бъдат обявявани за “непроверени” и “фалшиви новини”. Със сигурност ще бъде обърнато “особено внимание” на всички консервативни, патриотични и антиглобалисти партии и организации в цяла Европа. 

Иван Спирдонов
по материали от RMX.NEWS

3 Коментара

Майор Майоров

преди 1 месец

Този юнак,направо, трябва да бъде предложен за председател на ДАНС....Откъде ги вади такива бомбастични истории?? Успешно съперничи на Гунева и Полковника.Лошото е,че има хора,които му се връзват.Това,някои специалисти,биха нарекли налудни мрежи.

Коментирай

darkaveng

преди 1 месец

Майоре, давай по същество! Кое в казаното не е вярно или не се е случвало? Видно е, че си евроджендърче, ма давай го по-кротко, че разклатеното здраве трудно се възстановява! Анадънму?

Коментирай

Майор Майоров

преди 1 месец

Младеж,ти си същия като автора.Кои собственици на соц.мрежи познава нашия човек,та прави такива зловещи заключения.....Вероятно,чрез преводача на Гугъл,е преписал от някъде и се прави наинформиран.Така онзи ден,една булчица обясняваше какви секретни решения са взели"световното правителство" в Давос,като че ли е седяла с тях на една маса.Моля ви,успокойте се.Стига сте анализирали световните дела.Не виждате ли,че тези които знаят,не приказват.Като си толкова любопитен,прочети книгата на Умберто Еко-Пражкото гробище....На него,поне,може да му се има доверие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.