ГМО БОРСИТЕ НА БГ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gmo-borsite-na-bg/140942 SvobodnoSlovo.eu
ГМО БОРСИТЕ НА БГ

 

Погромът върху българското земеделие е нечуван. И върху животновъдството - също! От години имам лятна къща в Цалапица. Едно от най-големите и богати села у нас. Днес на борсата му има само жалки прекупвачи от големите борси за вносните пластмасови домати и зеленчуци.

Прочутият цалапишки домат изчезна, самите местни отглеждат в огромните си дворове и плющят картонени домати от неивестни гмо-разсади. Изчезна и пиперът, и краставиците, и патладжана, и прасковите, и сливите, и ябълките. И още по-страшното - изчезнаха българските семена и разсади за тях. Това е не по-малко престъпно от човешкия демографски срив на България -изчезват и българските семена на българската земя.

Изчезнаха и кокошките, и първите, и вторите, и третите петли, и гъските, и патиците, и мисирките, и хлопките на козите и овцете. И кучетата дори. Всичко изчезна. Селото онемя. Самият български селянин се превърна в ГМО-домат, който продава ГМО-домати.

Да ти е...а и европроектите, и квотите, и субсидиите, и зърнарите с майбасите, и евро-субсидиите на евроеятоласите, и цялото това умишлено унищожение на свещената хранителна българска традиция ,която наред с Вярата Христова ни е спасявала през тъмните векове на пермаментните ни робства.

Недялко Славов 

8 Коментара

Ана

4 weeks before

Предполагам, че има хора, които са запазили семена, когато се освободим ще има и домати и кокошки и радост. Живеем в изкривен, демоничен, човекомразещ строй.

Коментирай

ГУРУ

4 weeks before

Нищо не е изчезнало... лоша е годината, а България има най-голямата банка за семена в Европа, а може би и в света. Земята е наситена с алуминий от постоянното пръскане, може би и това е целта, да вирее само ГМО то на корпорациите.

Коментирай

Иван

4 weeks before

И аз да им е§@ майката на демокрадите разрушители, да не са живи!!!

Коментирай

Реалист

4 weeks before

Всяка дума на авто рла е вярна. Иван 46 minutes before ме изпревари, моята псувня щеше да е по-дълга!

Коментирай

Мери

4 weeks before

В много села вече няма нито една крава. Масово отказват хората. Млякото им се изкупува евтино и са на загуба.Тровят ни с фалшиви сирена по магазините.Хората от селата си гледат само по 1-2 кози или овце за себе си колкото да оцелеят.До там ни докараха големите мозъци,които ни управляват.

Коментирай

Психодиспансер

4 weeks before

какво искате да се ражда, не са спрели последните няколко дни самолетите да рисуват хиксове, вълнички, кръстчета! американският пилоте беше казал преди доста години, че щял да провери "въпроса"! и не е само в това проблемът - чалга поколението расло и родено след 90-те години се интересува единствено от последния модел телефон, нова лъскава кола, козметични и фитнес салони, и клиники за корекции. Възпитани и отрасли абсолютни егоисти, диваци, простаци и ш!баняци! нали никой не вярва, че тези ще гледат градини и животни!?!?

Коментирай

ЕдНа

4 weeks before

"До там ни докараха големите мозъци,които ни управляват" - тези до момента,не са управлявящи, а управляеми и далеч не всички имат мозъци! Щом изкупуват бутилка мляко на цената на бутилка минерална вода, какво има да го мислим! Добре, че Турция и Македония не са в ЕС, защото и от тях нямаше да можем да си купуваме нищичко

Коментирай

Анонимен

4 weeks before

Защо все още не сме потърсили сметка на автора на ликвидационните комисии?!Даже го наградихме, доживот.Нещо, което го няма никъде по света!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.