ГНОМОВЕТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ БЛАТОТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gnomovete-izpalzyaha-ot-blatoto/4795 SvobodnoSlovo.eu
ГНОМОВЕТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ БЛАТОТО

Един от най-известните гномове - русофоби, подвизаващ се временно като депутат, призовава "русофилите да бъдат издирени и НЕУТРАЛИЗИРАНИ". Явно съществото си представя как русофилите се крият като него по времето на Тройната коалиция, пишат си тайно с Путин и с непознати руски другарчета, та се налага да се осветят. И естествено, трябва да бъдат НЕУТРАЛИЗИРАНИ. Интересно ми е как гномчето си представя ситуацията. И е явно, че няма лично да го направи, защото с един шамар повече няма да стане, та не знам отде е тая негова смелост!

Когато психодесни призовават за неутрализиране, това означава само едно - диктатура, мачкане на неудобните и разчистване на сметки. Целта е една - доказване пред американските им господари, които снасят кинтите.

Само, че, Гномче, как си го представяш? Повече от 70 % са русофилите в България? Ще ни избиеш? Ще ни затвориш? Ще ни запорираш сметките и ще ни поставиш под домашен арест? Смелост имаш само в обкръжението на психодесните си приятелчета. Защо не дойдеш на един протест да ти видим диванната смелост? Та, пак да попитам - КАК ЩЕ НИ НЕУТРАЛИЗИРАТЕ?

Може да Ви звучи смешно, но този гном е на пост, свързан със сигурността. Има власт. Пари е ясно, че му дават от Козяк. Нали се сещате, когато психопати имат власт и пари, какво се случва!

НЕУТРАЛИЗАЦИЯ явно ще има! Но ще я започнем с подобряване на психиатричната грижа в България, че откакто Гълъбова се занимава с политика, й се разбягаха пациентите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.