ГОЛЯМА ВЕСЕЛБА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/golyama-veselba/120908 SvobodnoSlovo.eu
ГОЛЯМА ВЕСЕЛБА

 

Някакъв румънец Мирча - зам. шеф на НАТО, казал, че бъдещето на ЕС зависи от победата на Украйна във войната. Тежко ни, значи нямаме бъдеще… Само Мирча не е разбрал, че Украйна няма как да спечели войната...

Tръмп за Байдън в Ню Хемпшир: “Имаме човек в Белия дом, който не може да сглоби две изречения и не може да намери изхода от тази сцена.”Според “Fox News”, Байдън се е объркал в гробницата на Незнайния войн.

17 000 в София са пуснали бюлетина "НЕ подкрепям никого", каквато в Европа няма. Остава да пуснем и бюлетина "Подкрепям всички".

Георги Марков

4 Коментара

Посетител

преди 5 месеца

"Подкрепям всички" - това вече ще е върхът! И как ще се брои такъв вот...

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

бис за под-кре-пям ссси4ки (тъпанарски народ сме)

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

бис за под-кре-пям ссси4ки (тъпанарски народ сме)

Коментирай

ама нали ТВОЯ мартин димитроФФФ

преди 5 месеца

Я ИЗМИСЛИ ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ,"не подкрепЯм никоЙ"!!!,за да,иМ "дига" ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ!!!ТАКАВА активност се е "РАЗВИХРИЛА" у наZE,ЧЕ ЧАК И УМРЕЛИ И НЕ ЖИВЕЕЩИ ОТ ГОДИНИ в българия "ГЛАСУВАТ"!!!,и то ПОСТОЯННО НА ВСИЧКИ "иZбори"!!!голЕма вЕсЕлба се е ЗАФОРМИЛА тука,АМА СКОРО ЩЕ ЗАПЛАЧЕМ!!!,да си жив и здрав "бай гошо"(АГЕНТ НИКОЛАЙ),трЕбва да СПИШ СПОКОЙНО,твоИте от Де-СеТо(ваZко-УХОТО) ПАК СА НА ВЛАСТ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.