Хайде Кирчо сега си събирай всичките горски духове, онзи социопат Васил Ухото, Лена от парапета и останалите версии и ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/hayde-kircho-sega-si-sabiray-vsichkite-gorski-duhove-onzi-sociopat-vasil-uhoto-lena-ot-parapeta-i-ostanalite-versii-i-izchezvayte/130377 SvobodnoSlovo.eu
Хайде Кирчо сега си събирай всичките горски духове, онзи социопат Васил Ухото, Лена от парапета и останалите версии и ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

Кирил Петков - Кретена днес в Президентството обяви, че повече нямало да има джуджета и елфи! 

Ей, Кириле как няма да има бе? Това до теб какво е? Ама нали ти ги водиш - всички тези горски същества са край теб и онзи жалък лицемер и доносник Христо Шехерезадата. Нямало джуджета и елфи.... айде де! Как да няма - пълно е!

И защо така прецакахте онзи човек Мертен - пратеника на големиият бял вожд? Бива ли така като андрешковци да го лъжете цял ден и накрая го оставихте в блатото..... 

Хайде Кирчо сега си събирай всичките горски духове, онзи социопат Васил Ухото, Лена от парапета и останалите версии и ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с които ни мамите вече трета година!

И ако питаш мен спри да се репчиш, защото онзи Боби, ортака на Пепи Еврото, може да ти направи такава "съдебна реформа", че свят да ти се извие. После верно трябва да те освидетелстват, за да избегнеш кауша.

Страхил Ангелов 

3 Коментара

Иван Пеев

преди 4 седмици

Страхиле, Страхиле, как лесно всички се хващате за софтуера на "машинките" и забравяте основното - Някой, Някога, Някъде да е показал изходният код на "машинките" в Районните избирателни комисии? Знае ли някой как Мишовите "машинки обобщават резултатите? Абсурдно е да са манипулират всички машини за гласуване, но компютрите, които сумират са много по-малко, и там... Да видим какво ще каже този път Емисионно обслужване, каква емисия ще излъчат, и кой ще им повярва.

Коментирай

Как ,така!

преди 4 седмици

Как така да се махат бе! Съд и затвор ,тук в България в някои затвор да изгният до живот ,а след тях и "непорочния юмрук",който ги монтира във власта и създаде порочния път на копринката !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.