Хора, разбирате ли, че след днешните разкрития улиците на България трябва да почернеят от народ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/hora-razbirate-li-che-sled-dneshnite-razkritiya-ulicite-na-balgariya-tryabva-da-pocherneyat-ot-narod/110818 SvobodnoSlovo.eu
Хора, разбирате ли, че след днешните разкрития улиците на България трябва да почернеят от народ!

Хора, разбирате ли, че след днешните разкрития улиците на България трябва да почернеят от народ! Народ, който най-после да изрине този политически кенеф, затлачен с лъжи, зависимости, корупция, договорки зад гърба на наивните избиратели!

Разбирате ли, че и в най-малките градове и села трябва да излезем и да сложим край на тази гавра с живота ни, с доверието ни?!

Разбирате ли, че всички ние сме виновни за това да ни управляват национални предатели?!

Разбирате ли, че мълчанието ни и бездействието ни днес обричат децата ни?!

Дошло е време пределно!

Лидия Делирадева

7 Коментара

Андрей К

преди 11 месеца

Улиците на България трябваше да почернеят след снимките с кюлчета и пачки от 500 евро от спалнята на Бойко Борисов, ама не почерняха...

Коментирай

Катина

преди 11 месеца

Ами как да почернеят, госпожо Делирадева, моите уважения за позициите Ви! Защо да почернеят, ще попитат тия, от които зависи това?! Последният път, когато излязоха по улиците и те почерняха се оказа, че докараха сегашните, които сега трябва да изгонят! И така - всеки път някои шарлатани използват в собствена изгода енергията на почернелите от хора улици... От трън, та на глог - българска поговорка, за българската участ...

Коментирай

Венци

преди 11 месеца

Ще почернеят скоро... когато циганите станат повече от българите.

Коментирай

Yoyo

преди 11 месеца

Трогателно, но наивно ! И като почерняха в един момент,какво стана, шарлатани ги яхнаха . Отделно моят личен и не малък опит, като човек не от София, е че е много противно да ходиш по улиците на протест , а върху главата ти софиянци да чоплят семки и да изтърсват пепелници. Защото си знаят , че като се изтекат балъците от улицата, далаверката после си е пак тяхна . И така десетилетия .

Коментирай

Ник

преди 11 месеца

По - скоро цялата политическа класа в затвора. Парламент до 64 души, депутати максимум два мандата. И НАЙ - Важното без имунитет. Стъпи ли накриво здраво наказание и глоби 5-10 пъти от заплатата Му.

Коментирай

Иван К

преди 11 месеца

И национализация на всичко заграбено !!!!!!

Коментирай

Ирина

преди 11 месеца

Народ, който остави Левски да бъде обесен, не става за нищо. Не е народ, а МЪРША!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.