ХУБАВО Е ВСЕКИ ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/hubavo-e-vseki-da-si-znae-myastoto/4372 SvobodnoSlovo.eu
ХУБАВО Е ВСЕКИ ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО!

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'атанасов към радев: всеки да си знае мястото, не управлява служебен кабинет 24 часа 16.03.2022 08:32; 9972; повод за критиката му искането на президента само български самолети да охраняват небето ни APOд еπ) шефът на вътрешната комисия заподозря службите ни, че може u да ca били предупредени за войната, но da ca скрили og N THE GARIA'

Откакто съм в Народното събрание, изумявам от елементите, които се подвизават там. Има същества, за които те е гнус дори да се разминеш в коридора и други, които определено плашат с налудничав поглед и действия.

Затова и днес за пореден път съм изумена от члена на Продай България. Интересно е, защо той не си научи мястото толкова години. Напъните да бъде във властта бяха толкова нелепи и публични, че стана за смях на всички. Чак Правилника за организацията и дейността на Народното събрание промениха, за да му намерят топло местенце. Не, че е някакъв капацитет и голям експерт, но е много, ама много удобен на либерастите.

Защо този човечец смята, че той си знае мястото, не ми стана ясно. Загадка някаква! И аз мога да се присъединя към апела "Всеки да си знае мястото!", особено националните предатели, американските подлоги и либерастите, накичили профилите си с укрофлагче, но явно никой не слуша.

Откакто започна войната в Украйна, демократите изтрещяха напълно. То, вярно, грантовете зависят от активността им, ама дори глистите се погнусиха от действията им. Продават България за центове. Стелят се като подметки на Козяк, за да докопат някое постче и грантче.

Гнус ме е от такива! А за мястото....не се притеснявайте, на всеки ще се намери място! На кой на колесника на отиващите си американци, на кой при бай Ставри, на кой на тунела на Шипка - светът е голям и място ще се намери за всеки!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.