И как точно ще станем натовска армия? Пълни глупости

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-kak-tochno-shte-stanem-natovska-armiya-palni-gluposti/5616 SvobodnoSlovo.eu
И как точно ще станем натовска армия? Пълни глупости

Няма да е далеч времето, когато другарят Соломон Паси ще ни върне еволюционното развитие до дървения плуг теглен от жива сила и вместо жълта еврейска значка на позора, ще ни надене по една табела на вратовете с надпис: Великата натовска армия на българите! А ние ще го гледаме с оглупелите си от бедност и унижение очи и няма да разбираме какво ни се случва и защо. Както днес ги гледаме тия измамници в очите и тъпеем.

Като условие за членството ни в НАТО една държава членка ни задължи да нарежем за скрап ракетите си, които нямаха аналог в целия ЕС към онова време. Имахме невероятно компетентни преподаватели, както и много сериозни ракетни войски. Поддържахме възмжно най-високата експертиза в тази посока, която е равна на днешните руски, китайски или американски еквиваленти.

Днес сме никои! Но днес тези, които ни задължиха да унищожим своите ракети и човешки потенциал към високите технологии са въоръжени с руски такива, нищо, че членуват в НАТО. Сега те са непреодолим фактор, а ние сме в позиция на слабите, бедните и презрените. На вечно молещите се за помощи!!!

И как точно ще станем натовска армия? Пълни глупости.

Ще извадим от гробищата онези, които бяха просветени във военното дело от бъдещето или Мони Паси и четиридесетте му разбойника ще ни върнат на военната сцена? Само за възстановяване на пропуснатото ни тряват поне 50 години, а такива пред нас няма! Може да разчитаме само на гръмки приказки от държавници и политици, зад които няма нищо.

Днес сме най-бедните, болните и безнадежни същества в цяла Европа! Тежест за всички.

И сме същински гладни глупаци, прислуга в клуба на богатите гадове.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.