Има ли някой, който се съмнява, че Борисов ще се справи по-добре с кризата сега? – попита депутат от ГЕРБ по БНТ сутринта. Има, да. Аз се съмнявам

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-li-nyakoy-koyto-se-samnyava-che-borisov-shte-se-spravi-po-dobre-s-krizata-sega-popita-deputat-ot-gerb-po-bnt-sutrinta-ima-da-az-se-samnyavam/5178 SvobodnoSlovo.eu
Има ли някой, който се съмнява, че Борисов ще се справи по-добре с кризата сега? – попита депутат от ГЕРБ по БНТ сутринта. Има, да. Аз се съмнявам

Има ли някой, който се съмнява, че Борисов ще се справи по-добре с кризата сега? – попита депутат от ГЕРБ по БНТ сутринта.

Има, да. Аз се съмнявам. И повечето ми приятели.

Това, в което не се съмняваме е, че докато правовият ред не смени мафиотските порядки в България, и Господ Бог да слезе да ни управлява, тегобите ни ще останат.

Помня, че италианският прокурор Никола Гратери, с когото правих интервю, веднъж ми каза: „Вие сте зле, защото вашата мафия - за разлика от други, които са се самозародили и после са се обвързали с отделни фигури във властта - е съставена от самата власт. Вас корупцията ви управлява. Трябват ви честни хора във всички партии, в прокуратурата и съда. Ако нечестните преобладават, променете това.”

Близо 5 години минаха оттогава. А ние има-няма преди година поискахме да направим това – да повишим броя на честните хора в политиката и администрацията. Това, разбира се, за миг не става. Но се случва постепенно пред очите ни сега. В положението, в което се намираме и това не е малко.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.