ИМА ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ, ИМА ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-vreme-za-razmisal-ima-vreme-za-deystvie/9930 SvobodnoSlovo.eu
ИМА ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ, ИМА ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ

Стоим на прага на един решаващ момент в българската история - назначаването на служебен кабинен от Президента Румен Радев. Продажното и корумпирано правителство на Борисов оттече в канализацията на историята. Това е една от тези точки, които обръщат бъдещето и от тяхното разрешаване зависи какво ще се случи с народа и държавата.

Служебното правителство е много важно и, противно на мненията, има сериозни правомощия. Включително да получи информацията, която досега се крие от управляващите и избраните от тях контролиращи. Защото, да не се лъжем, докато прокуратурата се управлява от назначени от ГЕРБ продажници, няма да има нито сериозни разследвания, нито обвинения, които да издържат в съда. И по-добре дори да се изчака смяната на прокуратурата и евентуално ръководства на съдилищата, отколкото да се повдигат неиздържани обвинени, които да оправдават националните предатели. Защото никой не може да бъде съден два пъти за едно и също нещо. И те ще го използват, за да се измъкнат от правосъдието и възмездието.

Аз очаквам служебен кабинет, който да е основан на принципи за суверинитет на България, справедливост, служене на народа и върховенство на закона, а не на разговори и комппромиси. Понякога в политиката комппромисите са равнозначни на предателство.

Очаквам професиналисти и най-важното-морални и почтени хора, които не са соросоиди и не са договорени от Козяк да участват в управлението. Очаквам безкомпромисност при разследване на досегашните управляващи, проверка на избирателните списъци и гаранция за честността на изборите, както и недопускане на търговията с гласове.

Тази година предстоят много избори. И може би утре ще е денят, в който ще се положат основите на бъдещето. Или ще се разрушат. Президентът е на ход!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.