ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ, ДАНС & МВР & ПРОКУРАТУРА“, ПЪЛЕН ТАШАК СТЕ! АПРОПО, КОЙ УБИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/iskam-da-vi-kazha-bez-nikakvo-izvinenie-dans-mvr-prokuratura-palen-tashak-ste-apropo-koy-ubi-aleksey-petrov/118260 SvobodnoSlovo.eu
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ, ДАНС & МВР & ПРОКУРАТУРА“, ПЪЛЕН ТАШАК СТЕ! АПРОПО, КОЙ УБИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

„Фундаментална“ „акция“, дотам я докара Путин и Русия, че некви от … България „въоръжавали специалните елитни войски“ на Русия!:

Разкриха голяма организирана престъпна група, занимавала се с износ на стоки с двойна употреба за Русия в нарушение със санкциите на ЕС, съобщиха от прокуратурата.

Българи са замесени в подпомагане за въоръжаването на специалните елитните войски, които се бият в полза на Русия в Украйна. Нашенците са предоставяли оборудване на Росгвардия, Военноморската пехота, ГРУ (Главно разузнавателно управление) бойците на Рамзан Кадиров от АХМАТ и частната армия на загиналия Евгений Пригожин „Вагнер“.

12 души са задържани у нас, петима от тях са чужди граждани, сред които и трима руснаци. Това съобщи в Пловдив главният секретар на МВР Живко Коцев. Става дума за износ на стоки и технологии с възможна двойна употреба без лиценз.

Един от организаторите на групата е регистрирал търговско дружество в Пловдив. То е закупувало различно по вид стоки за около 4 млн. лева – балистични измерватели, оптични прицели, авиационни радиостанции, бинокли и подобни изделия.

Стоките с двойна употреба са били складирани в жилищен имот, след което са били преопаковани и изнасяни през аерогара София с крайна дестинация Руската федерация.

Сигналът е постъпил от ДАНС. Задържани са всички 12 членове на престъпната група, като част от тях са хванати на летището, опитвайки се да отпътуват от България до Русия.

Нелегалната търговия е извършвана без лиценз. Според българските разследващи военните стоки са използвани на бойното поле във войната срещу Украйна.

„В ДАНС получихме оперативна информация за търговия със стоки с двойна употреба и възможна военна употреба. Разкрита е сложна мрежа, изградена от чуждестранни граждани с цел на нелегални доставки на военни стоки от европейски държави за Руската федерация“, допълни Пламен Тончев, председател на Държавна агенция „Национална сигурност“.

От думите му стана ясно, че групата е оперирала и в държави от ЕС, Сингапур, Великобритания, Швейцария, Сърбия, ОАЕ и други.

„Собственик и управител на регистрираното в Пловдив дружество е гръцки гражданин, роден в Грузия, а оперативен счетоводител – казахстански гражданин. В групата има руски гражданин, притежаващ документи за самоличност от различни държави. Освен още руснаци, в мрежата има и лица от Беларус и Албания“, допълни Тончев.

Стоките не са предназначени за руската армия, а конкретно за воюващите на бойните полета в Украйна, категоричен беше шефът на ДАНС. „Това са елитните войски, като 26 отряда за специални предназначения, военноморската пехота, Вагнер и др.“, обясни още Пламен Тончев.“

……

ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ, ДАНС & МВР & ПРОКУРАТУРА“, ПЪЛЕН ТАШАК СТЕ!

Ташаци на рояци сте там! Всичките!

Надупени, позорни проститутки на едно Посолство, което пък ви ползва като пачаври!

Срамувам се, че живея в подобие на държава, пардон, кочина!, която е ампутирана от национална сигурност, и в която МВР и Прокуратурата ратайстват на МАФИЯТА!

Ташак, пълен ташак! Добре, че хванахте тия, които от българската пробита кочина „въоръжават“ „елитните спец. части“ на Русия!

Нещастници! Да не кажем, олигофрени.

Апропо, кой уби Алексей Петров, бе, капути ДАНС & МВР & Прокуратура?! Да не би още да не сте открили, че го уби… Путин?!

Или там не се пипа, а?!

А що не се пипа?!

Щото сте капути, и щото ако разкриете поръчителите, Посолството много ще се ядоса и ще ви бие шута.

Нито професионална, нито мъжка Чест имате. Мъжки п*тки.

Веселина Томова

https://afera.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

Каква е разликата между пълен ташак и празен ташак?

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Български топ политик, икономист и анализатор - Мартин Димитров: Петролът може да поскъпне заради конфликта в Израел. ---- Поклон пред интелекта на този топ посерко. За този анализ той получи аплодисменти от уолстрийт джърнал...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

В нормална държава, с народ със съзнание за държавност Бойко Борисов щеше да е уважаван шеф на пожарна в един град като да речен Симитли или Радомир. В нашата държава, с население от гъбари и рИкиджии, Бойко е 12 години мистър преЦедател и най-богатият футболист в света.

Коментирай

Сенека

преди 6 месеца

Алексей се самоуби преди известно време. Журналистиката у нас, отдавна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.