Изборите във Франция изненадаха с обрат. Който е инжениран разбира се

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izborite-vav-franciya-iznenadaha-s-obrat-koyto-e-inzheniran-razbira-se/137766 SvobodnoSlovo.eu
Изборите във Франция изненадаха с обрат. Който е инжениран разбира се

Изборите във Франция изненадаха с обрат. Който е инжениран разбира се. Наляха гласовете на френските мигранти в Националния фронт на френските социалисти, които на първия тур бяха далеч от предимство. Марин льо Пен обвини северноафриканските държави, най-вече Алжир, че са наредили на своите хора във Франция да гласуват за левицата. Така е! Мигрантите навсякъде бяха вкарани с една от целите, да гласуват за глобалистките управляващи. Френската левица е глобализирана, промита и обработена, Жан Люк Меланшон е френският Сергей Станишев. Положението е такова, че никой не може да състави кабинет без коалиция. Трите главни сили са в непоносимост един към друг. Макрон, Меланшон и Льо Пен. Орел, рак и щука. Руснаците обаче се радват, защото вътрешните кризи във Франция престоят и няма да имат време за участие във война в Украйна. Путин победи и във Франция, след като мина и през Англия. Да се готви Германия. Между другото, за сведение, френската конституция не позволява провеждането на предсрочни избори по-рано от 1 година от последните. Не е като у нас, на всеки сезон - избори.

И сега същественото. Загубата на Марин Льо Пен, няма какво да се лъжем, тя се виждаше премиер, е много тежка за френските националисти. Тя показа, че десницата лежи на стари лаври и няма механизъм за адаптация към реалността на глобалистите, с който да обезпечава защита от хибридните атаки и влияния. Показва слаб 2 по темата за устойчивост във времената и борба с матрицата. Има да учи от Путин поне 10 години! В сравнение с Орбан, Льо Пен е зелена глава, която не умее да устоява на глобалистката отрова и да оцелява. Ще се сърди на себе си!

Това важи впрочем за всички десници в Европа. Левиците са в тотален разпад, десниците сега идват до разпад. Има нужда от нови идеологии, които съответстват на днешните и идващите времена. Франция все още не разбира това. В това отношение Китай и Северна Корея за я задминали отдавна. Създаване на националистически блок в ЕС се отлага. Честно казано компетентността на Марин льо Пен в хибридната война, която е равна на нула, както обясних, е много голям удар по антиглобализма в Европа. Заради тази загуба във Франция ще пострадат процесите в европейския парламент. Затова изборите във Франция ще се отразят сериозно на целия ЕС. Урсулите успяха в земята на галите!

Анастасия Гешева

6 Коментара

Посетител

2 months before

Аз не бях изненадан. От няколко години забелязах, че щом партията на льо Пен вземе преднина на първичните избори, веднага всички останали се организират срещу тях. "Сакън, да не е льо Пен!" им е мотото.

Коментирай

К. Буйновски

2 months before

На 22 юни Байдън разреши удари по цели в Русия и разполагане на американски сили в Украйна. Възстанови и военната служба в САЩ. Започна подготовка на бомбардировачите В-52 за ядрено оръжие. Москва определи САЩ като част от войната в Украйна и нарече САЩ "враг". Враговете ги има във война. Нещо да не е ясно? На 22 юни 2024 г. официално беше стартирана Третата световна война между Русия и САЩ. Предстояща ядрена провокация с фалшив флаг и мръсна ядрена бомба, която според мен отдавна е в Украйна, ще стартира официално и Първата световна ядрена. Москва предупреди, че ще последва решителен отговор. Къде, кога и с какво засега не е ясно. Но голямата картина е ясна. Голямата картина е много лоша, но, както вече писах, никога не е толкова лошо, че да не може да стане още по-лошо. Залогът, е възможно най-високият. Путин отново заяви "за какво ни е този свят, ако в него я няма Русия".

Коментирай

К. Буйновски

2 months before

Това е екзистенционална заплаха за Русия, която освобождава не само своята земя от нацизма и ционизма. Тя освобождава света от установения от Запада през последните 200 години "бизнес" на грабеж чрез долара и изпиране на долара чрез войни. Досега война с такива мащаби не е имало. Русия прие наложената й война, няма къде да отстъпва и няма да отстъпи. От другата страна глобалната системна криза на Запада не остава шансове за нейно мирно разрешаване. Западът е обречен, или по-точно сам се обрече на война с Русия. Horst-Wessel-Lied – химнът на нацистката NSDAP, известен още с първите си думи "Die-Fahrе-noch"- "Вдигни флага", отново се носи над Европа и идва от Германия, този път под контрола на САЩ. Те ще стигнат до края – защо им е свят, който вече няма да могат да ограбват.

Коментирай

К. Буйновски

2 months before

Новият Drang Nach Osten – "Марш на Изток", отново ще събира своите избити зъби с изпочупените си ръце. Но този път САЩ няма да могат да се скрият зад Океана. Русия е новият военен лидер на глобално равнище и новата ядрена сила № 1. Китай е новата глобална икономическа сила № 1. Това съчетание е новата стратегма на глобално равнище, която очертава контурите на новия многополюсен свят. Досега САЩ реализираха в Украйна най-изгодният за тях сценарий – война за сметка на Русия, в която руснаци и украинци, две части от до неотдавна единен народ, се бият на живот и смърт, войната се води на историческата територия на Русия със средствата на Русия и за сметка на Русия. Какъв по-добър сценарий за война срещу Русия! Но това вече не е истина. Украйна вече е демилитаризирана. Държи се само с помощта на НАТО. Украйна вече не съществува. Санкциите на Запада срещу Русия не му помогнаха. Помогнаха на Русия да рационализира своята икономика.

Коментирай

BLIMAN

2 months before

....да! Прав е горестоящияг г-н Буйновски. Агонията е вече започнала....въпрос е дали може да се спре или ще помете всички ни....???? Според мене, трябва да следваме Орбан, плътно до него, ....а да не свеждаме гръб пред краварите отвъд океана. А за това ни тряват други политици. Разберете го, това най после, не ни трябват , ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ, те са вече "демоде" и доказаха абсолютна импотентност. Думата ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ трябва да стане мръсна дума..!!! и в никакъв случай да не се използва за демонтаж на истинска национална политика. В противн случай България, няма да я има!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.