ИЗЧЕРПАН ЛИ Е "ЧЕРНИЯ СПИСЪК" В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izcherpan-li-e-cherniya-spisak-v-balgarskata-politika/132869 SvobodnoSlovo.eu
ИЗЧЕРПАН ЛИ Е "ЧЕРНИЯ СПИСЪК" В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?!

В предварителната ни програма предвиждахме да Ви занимаем с безпринципността в политиката. Но тя се оказва дребно прегрешение в сравнение с противните новини, които бълва нашата политическа действителност. Аз съм ходил много по света, наблюдавал съм много лидери и процеси и може би само в Украйна има подобно падение на политическите нрави като у нас.

Лъжи, измами, кражби, фалшификации, предателства, изнудване - като че ли няма нищо от черния списък, което да не е прилагано от досега управляващите. Липсват политическите убийства, поне не знаем за наличието им, но както се казва, времето е пред нас. Въобще предизборната клоака става толкова гнусна, страстите, които се разгарят са така отвратителни, че изглежда сглобката съумява да отврати все повече хора от политиката, т.е. успява да ги откаже да гласуват.

Убеден съм, усилията им в тази насока ще продължат. Може да очакваме нови бомбастични разкрития, които да накарат хората да вярват, че всичко е толкова пропаднало, че няма смисъл да ходят до урните. Тогава ще преценим дали това са били театрални изпълнения и доколко отявлените днес противници утре отново ще се прегърнат в името на властта и колективния грабеж.

Цялото предаване може да видите на сайта: nesestrahuvai.com

Васил Василев

1 Коментара

Васко

преди 2 седмици

Господин, Василев!Вие и Вашия син Сте от стойностните българи,но само ,ако не попадате в близост до настоящия президент.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.