Изключително важно е това, което се случва около така наречената конференция за мир в Швейцария

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izklyuchitelno-vazhno-e-tova-koeto-se-sluchva-okolo-taka-narechenata-konferenciya-za-mir-v-shveycariya/135068 SvobodnoSlovo.eu
Изключително важно е това, което се случва около така наречената конференция за мир в Швейцария

Изключително важно е това, което се случва около така наречената конференция за мир в Швейцария. Организирана от Запада, тоест от глобалистите, тя изключи участието на Русия още в началото, с което моментално премина в графата нелегитимна.

Докато Западът не приеме, че не може да победи, унищожи или изреже Русия от живота, нещата няма да се оправят. Първите 5 страни от БРИКС отказаха участие - Русия не е поканена, Китай отказа, Бразилия, ЮАР и Индия също, а вчера се отказа и Саудитска Арабия. Австралия ще изпрати ....министъра на здравеопазването.....

САЩ ще изпрати Блинкен, не Байдън. Извън Колективния Запад държавите в света не са кухи лейки и очевидно изтеклият мандат на Зеленски се явява непреодолима пречка. Ми разбира се, как ще се преговаря с човек, който не е легитимен? Все едно да преговарят с мен!

Анастасия Гешева

18 Коментара

Еничар Шиши

1 month before

Пакистан също отказа+ ...

Коментирай

Еничар Шиши

1 month before

СМЯХ: Австралия изпраща министъра отговарящ за инвалидите на срещата на Зеленски в Швейцария

Коментирай

Конференция за мир

1 month before

Нещо, като комисия в нс - нищо, ама работим, та се пОтим! Къф мир, те пращат тонове оръжие и прясно месо, мир?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.