Извратеняшка истерия за диктатура

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izvratenyashka-isteriya-za-diktatura/54321 SvobodnoSlovo.eu
Извратеняшка истерия за диктатура

Западът е най-злият враг на себе си, цивилизационно се самоубива чрез Ония „ценности“

За QAnon светът се управлява от група сатанисти педофили, налагало се насилие срещу тях

Транссексуалните американци формират душата на нашата нация, гръмко заяви на 30.03.2023 г. президентът Джо Байдън и обяви 31 март за Ден на видимостта на транссексуалните. Призовава всички американци да работят за премахване на насилието и дискриминацията срещу всички транссексуални, несъответстващи на пола и небинарни хора.

Такава дискриминация на практика няма. И насилие такова няма. Не е такава душата на американската нация.

Неолиберализмът вече истерясва, твърде далеч отиде в настъплението си срещу здравия разум, подкрепата за нечовешките му изцепки по света и в САЩ видимо намалява. А назрява и съпротива.

На  07.11.2018-а заглавие в „Труд“ - „Простащината на прогресивизма“ . Четем: „В смъртоносната доктрина са впримчени политици, НПО-активисти, медии, щоу-бизнес, анализатори... Те не са либерали. Те са радикализирани производители на крясъци, цензура и насилие. Опасни идеи, имат огромно влияние в обществата от Стария континент до Новия свят.“
И у нас ги има, също влияят, вредят неспирно на отделни хора, на семействата, на народа български. Користно и злонамерено прокарващите ги в обществото ни НПО-активисти, политици, медии, щоу-бизнес, анализатори стриктно следват указанията от САЩ, затова и резултатите ще са същите или близо до тях.

Ето някои оттам. САЩ имат най-високото ниво на детска смъртност и най-ниската продължителност на живота сред най-богатите страни. Между 1999 и 2014 г. са нараснали с 43 процента самоубийствата сред белите мъже. Половината американци имат зависимост към опиати. Едно от пет деца гладува, а четири от пет са недохранени. Шансовете на децата от средната класа да се справят по-добре от родителите си са намалели с 90 до 95 процента.

Особено свирепа е войната срещу семейството. В резултат расте демографският упадък, следван от социален, професионален, здравен и даже сексуален. Например сред белите мъже от средната и работническата класа в западните щати особено е намаляло нивото на тестостерона. Западът е най-злият враг на себе си. Наблюдаваме цивилизационно самоубийство чрез Ония „ценности“. 

Срещу семейството и родителството се води свирепа трансджендърска война. Налагат през медиите и училищата отношения към децата като към възрастни, а към родителите – като към невръстни. Родителите подлежат на превъзпитание, а децата се разглеждат като годни да взимат съдбоносни за себе си решения.

Родителската любов, според „просветената“ британка Софи Люис, е „кирлив договор с маската на биологична необходимост“. За нея „семейството е място с най-много самоубийства, убийства, изнасилвания, шантаж, побоища и манипулации“. Книгата й е с недвусмисленото заглавие „Да убием семейството“.

Не могат да спрат бесуването си неолибералите, защото веднага ще бъдат озаптени, смачкани като безбожни злодеи, не е изключено потърпевшите и да претрепят мнозина от най-обезумелите. Никакви компромиси, извратеняшка агресия, надбягване с времето и смъртта!

В Библията е казано: „Яли родителите неузряло грозде, а стипчив вкус се появил в устите на децата им“. Ето Карл Юнг: „Колективното несъзнателно, предавано от поколение на поколение, се натрупва в човешкия опит.“ Други учени са установили, че избор на професия, неразрешени конфликти, дори преждевременна смърт се предават в поколенията често без да се осъзнават.

Несъзнателното на майката и детето са здраво свързани, то се досеща, знае и чувства неща, имащи отношение към семейството му за поколения напред. Призивите да се избягва „фетишизацията на семейството“ подло заблуждават, че семействата са заплаха за децата. А психотравмата, която в резултат получават децата, се унаследява.

The New York Times показа брошурки, раздавани на ученици от учители в Уисконсин с текст: „Ако родителите ти не признават твоята личност, вече аз съм твоята майка“. Изнудват родителите да не пречат да престъпните операции с душите и умовете на децата им. Но смяната на безусловната родителска любов с чиновнически грижи носи тежка и незаличима психотравма.

Ултимативният и шантажистки подход е сред най-предпочитаните от т. нар. прогресисти. Ярък пример е операцията, проведена от най-високо тяхно ниво с психически нездравото момиче Грета Тунберг. С диагностицирани синдром на Аспергер, обсесивно-компулсивно разстройство и натрапчиви мисли и действия. Повечето и проблеми са наследствени, има ги и сестра й Беата.

Зациклила Грета върху промените в климата, тръшнала се пред шведския парламент с лозунг в ръка и тутакси като вирус на инфекция пламва масирана подкрепа за нейната борба. Та шефа на ООН Гутериш и Шварценегер, та папа Франциск I и Сорос, та блогери и глобалисти, имиджмейкъри и пиарчици, та конвулсивни речи пред асамблея на ООН, Римския клуб и форума в Давос.

Ами откраднали и детството нечестивците политици! А шведската социалдемократка и радикална феминистка Ана Ардин, която наклевети за изнасилване Джулиан Асандж, обяви Грета за „библейски пророк на новото време“. Извънредно мощни сили захранват и поддържат неолибералната полуда.

Изплашена от надигащата се вълна за противодействие, тя изтрещява във всички посоки. Всички малцинства са жертви на белия зъл мъжкар. Свободата на словото е само прикритие за речта на омразата, затова цензурата е наложителна. Полът е социална, а не биологична конструкция. Расизмът е присъщ на „бялата култура“, никъде го няма в „небялата“. Все от този сорт лъжи.

Неолибералите” са овладели информационната сфера, свърхексплоатират я. На тях са им дълбоко враждебни самата държавна идея и нейните символи. 

Т. г. Wall Street Journal писа: Патриотизмът, религията, наличието на деца са приоритети, които определяха американския национален характер много поколения наред, но вече губят своето значение за днешните американци. Това е показало допитване на Wall Street Journal-NORC. Патриотизмът е важен само за 23% от хората под 30 г. Също за 23% е много важно да имат деца. 

За привържениците на появилата се в САЩ преди пет години QAnon светът се управлява от група сатанисти педофили, включващи политици-демократи, представители на шоу-бизнеса, религиозни лидери като Римския папа и Далай лама. За спасението от тези на патриотите се налагало да приложат насилие. И не са само те са люти врагове на прогресистите.
Победата им е много близка като се има предвид относително неголемият им процент и неизбежното отслабване на политическата им подкрепа. С това се обяснява тяхната истерия, не си представят - и са прави -, че няма как да удържат властта и привилегиите си без налагането на диктатура.

Сериозно са се захванали с тази цел. Огромен риск, но нямат друго. Затова сега са се нахвърлили свирепо на Доналд Тръмп.
Важи и за у нас. Джендър-идеологията не е българско явление. За нас, българите, възниква дилема – изчезване на нацията или подчиняване на европейската джендър-политика, чужда на българската нация и нейното рационално светоусешане, казва адвокат В. Шейтанов на Международната конференция „Европейски измерения на джендър-политиките“ на 25.03.т. г.

Политическата опора на родните прогресисти са ПП и ДБ, които оцеляха нависоко на тези избори. Процентите им можеше да бъдат доста по-малко, ако партии като ГЕРБ, ИТН и БСП бяха поставили националното оцеляване на преден план. 

Е, ще гледат как “Възраждане“ набира сила! 

Автор: Д-р Илия Илиев

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.