КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ? МОРАЛЪТ ВИ Е ПОД ГУМИТЕ С ОГРОМНИ ГРАЙФЕРИ НА ВОЕННИТЕ ВИ КАМИОНИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakav-vi-e-problemat-moralat-vi-e-pod-gumite-s-ogromni-grayferi-na-voennite-vi-kamioni/4991 SvobodnoSlovo.eu
КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ? МОРАЛЪТ ВИ Е ПОД ГУМИТЕ С ОГРОМНИ ГРАЙФЕРИ НА ВОЕННИТЕ ВИ КАМИОНИ

Точно четиринадесет години и четири дни от обявяването на независимостта на Косово. И до днес изкуствената държава не е призната от следните страни в Европейския съюз: Испания, Словакия, Гърция, Кипър и Гърция. Но, разбира се, тяхното мнение нямаше никакво значение за САЩ и Великобритания, подкрепени от лакейски правителства като, сетете се като кое...

Мъдри европейци призоваваха, умоляваха, заклеваха ни да не основаваме Джихадистка централа и Наркотържище в сърцето на Европа. че това е самоубийствено за нас. Но... американците имаха свои планове за воденето на предстоящите войни в Сирия, Ирак, из мюсюлманския свят.

Малко ги интересуваше стабилността на Стария континент. На тях им трябваха ислямски бойци и мобилна Ислямска държава с Headquarters близо до военните действия.

Сега натовците може и да пищят, че ще налагат санкции на Русия, ще дрънкат оръжия, ще дават воинствени брифинги, но им липсва най-важното - моралните доводи. Нямате ги. И ще търпите руските анклави. Сами си го направихте, тъпи алчни натовски коп@лета. Моралът ви се търкаля под гумите с огромни грайфери на военните камиони, с които разнасяте оръжия за всякаква терористична паплач по земята.

Степан Поляков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.