КАКВО НИ ЧАКА - ШУТ. И В ДВАТА СМИСЪЛА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-ni-chaka-shut-i-v-dvata-smisala/51845 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО НИ ЧАКА - ШУТ. И В ДВАТА СМИСЪЛА

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи '24 часа всичко от деня 16:50 радио китай: повечето американци ca недоволни от Sச софия българия бизнес мнения международни спорт оживление справочник бойко борисов ce срещна с най-близкия до зеленски, герб ce сближава с партията му "слуга на народа" (снимки) 03.02.2023 11:22 7948 TERS* TERS* гер5* герб+ D гERS* 25 FEe5+ герб* гер5* TERS гECG+ TEC5* герб гEpE'

Като тежка карма в политиката ни чака постоянно корупцията. ГЕРБ успешно се изпраха последните две години, а възмущаващите се от необятната корупция, некадърност, простотия, дори убийства, обиди към народа, намаляха. Когато им кажа, че ГЕРБ са основна опасност, ми опонират с глуповатото: "Ама Кирил Петков е по-зле". Е, да по-зле е, тук няма как да не се съглася. Но с Кирил Петков доста бързо се справихме, нямаше време да се окопае във властта и да превземе медии, икономика, общини и т.н. Докато ГЕРБ все още са се окопали в местната и държавна власт. И тяхната некадърност и корупция убиват. Понякога и буквално.

Сега виждаме Борисов да се вее на бял кон по медиите и да ръси мозък. Срещнал се с близък на Зеленски. Сближили се, видиш ли, партиите им. Да си напомним ли филма "Слуга на народа" и шута Зеленски? Същият шут, който покрай голите танци, дебелашките шеги и див популизъм, успя да въвлече народа си в убийствена война, предостави територията на държавата си за чужди военни бази и лаборатории.

Разбирате ли какво ни чака? Шут ни чака. И в двата смисъла на думата. Ще ни управлява отново шут и здравият разум и нормалният живот ще получат евроатлантически шут. България е държава, която е на колене. Нямаме дори собствена икономика, огромната част от по-големите предприятия са с чужди собственици и капитали.

Не си въобразявайте, че с изхвърлянето на ПП и ДБ от властта, ще приключим набутването си във войната. Не се съмнявайте, че за да се върне Борисов във властта, от Козяк са му поставили условия. Които най-вероятно включват още по-голяма помощ за Украйна и дори изпращането на военни части.

Чакат ни шутове. И в двата смисъла, както казах. Освен ако не ги шутираме ние....

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

jvg

преди 1 месец

Нищо, ама абсолютно нищо не може да е по зле от борисовщината и герб, те деинституциализираха държавата, за опростачването да не говорим. Относно кабинета на Петков - какво пък му е толкова лошото, много неща не свършиха, но и нещичко направиха, пенсиите се преизчислиха по тяхна инициатива например.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.