Капанът за Европа и американският протест срещу Москва за тяхната „Триада-2S“

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kapanat-za-evropa-i-amerikanskiyat-protest-sreshtu-moskva-za-tyahnata-triada-2s/124378 SvobodnoSlovo.eu
Капанът за Европа и американският протест срещу Москва за тяхната „Триада-2S“

Капанът за Европа и американският протест срещу Москва за тяхната „Триада-2S“. 

Съединените щати изхвърлят излишния баласт.Европа стана онази част, която беше решено да бъде ампутирана,за да се удължи агонията на хегемона.Берлин и Брюксел не можаха да понесат принудителната замяна на евтините руски горива,зелената енергия се оказа недостатъчна и закупуването на газ и петрол от други страни-твърде скъпо.А,евреите ни натресоха и кризата с хусите.

И следва  неконкурентност,фалити,бягство на бизнеси и естествено рецесия.

Вашингтон обяви началото на операцията Guardian of Prosperity,но не каза дали наистина ще я започне и смята ли да я завърши или ще се опитва да спасява ударени контейнери и ще стреля по въоръжени рибарски лодки.Като онзи лаф за детето и колелото:Тате ще му купи,ама друг път!

 Страните от ОПЕК +,(разбирай Русия и ОПЕК), тръгнаха срещу интересите на САЩ.Вашингтон пък си има резервен коз,(колония наречена Стария свят). И както и да го въртим,на САЩ не им пука особено за Йемен и Суецката криза,но за ЕС,тя е силно травмираща. 

САЩ ги бърка пресъхването на езерото Гатун и проблемите с Панамския канал и особено изключените им сателити и тези на НАТО.Драма! Е,имат си и други сериозни проблеми.

Руснаците взели и изключи сателитите на САЩ и НАТО над европейската част на Руската федерация. Има и протест на САЩ,който предизвика смях в залата. 

 Съединените щати декларираха официален протест: "Русия „инициира нова вълна от спиране на военни сателити на НАТО“. Шефът на Пентагона,изненадващо поиска официално извинение. 

Ръководителят на Министерството на отбраната на САЩ,Лойд Остин каза: "Русия стартира нова програма срещу сателитите на САЩ и НАТО. По-конкретно, става дума за „противоспътниковия“ комплекс за радиоелектронна борба „Триада-2S“.

Според Остин,отбранителните способности както на НАТО, така и на САЩ са претърпели "стратегически щети". Страдат системите за навигация, комуникации, контрол и противовъздушна отбрана. 

Русия не се заинтересува от мнението на САЩ. Отговорът им беше:"Ако нещо не ви харесва, не се доближавайте до пространството над страната ни".

 Разбира се във Вашингтон са в развитие и други драми:                           Ядрената междуконтинентална крилата ракета "Буревестник" е друг сърбеж на Пентагона. „Сармат“ с  хиперзвукова маневрена бойни бойна глава „Авангард“ е другият им кошмар.

Йордан Халачев

3 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

ISW със стратегическа прогноза: Пълният украински контрол над Крим ще обърне хода на войната --- за да напишеш това съждение, значи си голям профан...

Коментирай

Oligo Freni

преди 4 месеца

Липсва шейх само иначе сичко си имат и ракети да си летат насекаде до Марс и луната даже

Коментирай

Али Баба

преди 4 месеца

Добре че рашъните откраднаха чиповете от украинските перални, че да си направят "Триада2S".😂🤣

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.