Казаха, че НАТО ще воюва срещу Русия до последния украинец и го направиха

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kazaha-che-nato-shte-voyuva-sreshtu-rusiya-do-posledniya-ukrainec-i-go-napraviha/113105 SvobodnoSlovo.eu
Казаха, че НАТО ще воюва срещу Русия до последния украинец и го направиха

Казаха, че НАТО ще воюва срещу Русия до последния украинец и го направиха. 

За вас тогава беше шега, но днес пред очите ви е истината - украинците приключиха. Кога друг път щеше да им паднат в ръцете 45 милиона, които не са натовци и могат да бъдат ползвани като маша? Войната е бизнес и това се знае от всеки мислещ човек на тази планета. Украинците, обаче свършиха само за една година! Не го приемайте буквално, защото ще сгрешите. Но такива с годност да воюват са налични в камерен състав. Следва нов етап, на друго ниво. Сега мислят по въпроса как да включат бившите страни от Източния блок, към които и ние принадлежим, без цялото НАТО да воюва!? 

Убеждават ви, че няма такъв вариант, но всъщност са измислили вече няколко такива сценария. Знам три от тях, но да ги оставим за по-нататък. Въпросът е дали правителствата на тези държави могат да мотивират народите си за гореща война без да пламне гражданска! Затова гражданската съпротива трябва са бъде ефективна. Не трябва да се позволява на марионетната власт да вкарва България в този американски огън. САЩ и Великобритания носят основната вина за всичко и имат достатъчен човешки и технически потенциал да воюват сами. След като могат да забъркват такива каши, да се оправят сами. Отдавна прекалиха с всичко възможно, особено с ползването на "защитния" блок НАТО за нападения и заличаване на цели държави. 

Затова, да воюват сами срещу Русия! Да видим ще ги има ли след месец.

Николай Марков

7 Коментара

Червената шапчица

1 year before

А, наздраве! Важното е да сме живи и здрави. ----- Извийте и по едно огромно хоро под всеки пилон със знаме, и викайте „ихууу!“, радостни и щастливи, и горди /?!?!/ от това, че се веело българското знаме.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Николай Денков за касетъчните бомби: Договорите са важни, но по-важно е да имаш успех на бойното поле ---- Умник си имаме ние. По тази логика може и химическо оръжие да се ползва.

Коментирай

copy - paste

1 year before

В българския/ а и не само в българския / език има една много мъдра поговорка : всяко зло за добро . Браво на денк-off , сам си се закопава . Преди време ми беше просто неприятен, сега вече е гнусен и зловонен като гноен цирей. Хубавото е ,че тези чувства не напират само в моята камбана.

Коментирай

copy - paste

1 year before

Утре Алхимикът Денков и министъра на войната ще сложат подписите си под някакъв документ, който ЩЕ ЗАДЪЛЖИ БЪЛГАРИЯ ПРЯКО ДА УЧАСТВА В АМЕРИКАНСКАТА СТРАТЕГИЯ за водене на война на Източния фланг на НАТО . ЗА голямо съжаление на тази уж българска територия Стадото, наречено народ блее, гледа „Баджак тв“ и вдига американски пилони с българското знаме. Заради това Стадото напълно е заслужило съдбата си и ще изчезне

Коментирай

Синята барета

1 year before

Нееее, последния и предпоследния украИнец са забелязани на Слънчака, събират тен. И още няколко пекат кълки около Ница. А нещото ДенкоФФ , не било военен, че да разбира от касетъчни кАсети.. казал пред Скай Нюз. Ми като не разбираш, Ко правиш във Вилнюс, ве !! Той е Дедо не разбира, но му превеждат на неговия език.

Коментирай

Мина

1 year before

А дали България има нужда от тая промита сган? Дали като маникюрираните и педикюрирани, епилирани българи-юнаци отидат където им е мястото, няма да се освестят? Да хванат по едно ака, берета, глог или каквото щат- да видят как се извоюва свобода и независимост! Иначе са отворили крокодилски усти- те имали права, ама НЕМАЛИ отговорности! Затова никакви протести не ги интересували и тъпи п@тки като мен нямало да им дават тон в живота да ходят по протести?! Ама имали били права?! И били независими??? Таш@к, музика и вести от чалга бг фирмата:)

Коментирай

незапознат

1 year before

Досега няма информация някой да е развалил англосаксонската игра.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.