Кирил Петков бе добре използван (с негово знание и воля) за прокарване на интереси на друга държава

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kiril-petkov-be-dobre-izpolzvan-s-negovo-znanie-i-volya-za-prokarvane-na-interesi-na-druga-darzhava/4709 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков бе добре използван (с негово знание и воля) за прокарване на интереси на друга държава

Кирил Петков бе добре използван (с негово знание и воля) за прокарване на интереси на друга държава. Някои от тези интереси може и да са съвпадали с българските, но други категорично ги погазваха.

Петков и ПП са "План А", който включваше времеви събития като войната в Украйна, допускането на РСМ до преговори за членство в ЕС и някои други неща на по-заден ред. "План А" е пред провал, идеологически изчерпан е, а най-чувствителният индикатор за това е народната "любов". Затово е задействан (от същото място в София) "План Б", който официално започна с едно уволнение. Но за "Б" ще пиша по-подробно напред във времето с примери и аргументи. Още е рано.

Посоката е предсрочни избори. Дали ще са в началото на лятото, или късната есен, зависи от различни по естество фактори и събития. Но преди тях най-важното, което трябва да се направи, са промени в Избирателния кодекс, които да регламентират машинното гласуване и гласуването с бюлетини на равни начала. Ако не искаме отново някое посолство да ни назначи кабинет.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.