Кирил Завършения Идиот ще се опита да премахне посланика на Русия в България!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kiril-zavarsheniya-idiot-shte-se-opita-da-premahne-poslanika-na-rusiya-v-balgariya/4042 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Завършения Идиот ще се опита да премахне посланика на Русия в България!

Кирил Завършения Идиот ще се опита да премахне посланика на Русия в България! За пръв път в българската история България ще запише и този срам! Дори най-големите врагове на България Кобургите не направиха това, което глобалистите на ДД искат да направят.

Ако това нещо стане факт, уверявам ви, че положението ни ще стане от тежко катастрофално. Аз мисля, че опитите на Дълбоката Държава на българска територия ще завършат с провал, а политиката на омраза срещу Русия ще даде категорично обратен ефект.

Но да се знае - Киро е безспорно най-големия политически кретен, който е управлявал! Официално за мен той задмина Бойко Борисов като майкопродавник.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.