Кога ще бъде разпитан Кирил Петков за контактите си с покойния Алексей Петров?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koga-shte-bade-razpitan-kiril-petkov-za-kontaktite-si-s-pokoyniya-aleksey-petrov/114918 SvobodnoSlovo.eu
Кога ще бъде разпитан Кирил Петков за контактите си с покойния Алексей Петров?

Кога ще бъде разпитан Кирил Петков за контактите си с покойния Алексей Петров? 

Кога и по какъв повод го е виждал за последно? Колко са били близки и каква е била ролята на убития в партията, чийто председател е лицето Петков?

Очаквам службите да направят това още днес, ако изобщо имат намерение да разследват поредния показен разстрел в София!

Още преди убийството на Къро в ЮАР от прокуратурата разспространиха запис, в който същият твърди че Асен Василев и Кирил Петков са му в "джоба" и ще му помагат за отстраняването на тогавашния главен прокурор, върху който бе извършен опит за покушение! Някой разпита ли тези две лица след убийството на мафиот, който твърди, че са "негови момчета"? Най-вероятно НЕ! 

Сега още един приближен на ППДБ се спомина - явно това е някаква тенденция, която започва много да смърди! 

Никой в службите не обърна никакво внимание на изтеклия в медиите запис от "съвещанието" на колективния управителен орган на политическа партия ПП, в което се говори открито за превземане на властта с незконни средства.

Нещата ще се влошават и то драматично - управляват ни престъпници, някои от които са и психопати в медицинския смисъл на думата!

Страхил Ангелов

2 Коментара

аре

1 year before

Да така е моето момче. " Что нада делается"

Коментирай

Андерсен

1 year before

Никой няма да бъде разпитан, защото няма от кого да бъде разпитан. Очаквате ли от службите на цр@? Властта много отдавна е превзета. Случайно да сте чували за измислената “версия”, че гл.прок, преди убийството на к. не е бил у фащ, а е бил в юар?! Задачка- закачка. За приказки от 1001 нощ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.