КОГО УВОЛНЯВАТ ДНЕС ЛИ - ПЪРВИЯ ПРЕМИЕР НА ПП

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kogo-uvolnyavat-dnes-li-parviya-premier-na-pp/4824 SvobodnoSlovo.eu
КОГО УВОЛНЯВАТ ДНЕС ЛИ - ПЪРВИЯ ПРЕМИЕР НА ПП

Днес просто уволняват първия премиер на Продължаваме промяната. Докато двамата ноторни вече мошеници си правеха предизборната кампания с държавни пари под прикритието на служебни министри, той им правеше заслон. После Господарят им ги размени. Кирчо стана премиер, а "русофилът" - министър. И днес тази прислужници са длъжни да се саморазправят едни с други. Отново по заповед на Господаря.

Тези хора с в основата на една от най-омерзителните случки в българската политика, в българското общество, за последните 32 години. Те правеха нагла, предизвикателна предизборна кампания с държавни ресурси за още нероден политически проект, лъжейки наивните, че са обратното на ГЕРБ. Докато просто трябваше да спасяват нацията. Цялата нация. Не камарилата си от хиляда души. Последствията тепърва предстоят. Бил уволнен русофил, пука ми! Чакаме втория премиер от тези...

Stepan Polyakov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.