Колко още мислите, че ще можете да консумирате непукизма си към Родината и националния ѝ интерес...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kolko-oshte-mislite-che-shte-mozhete-da-konsumirate-nepukizma-si-kam-rodinata-i-nacionalniya-interes/54002 SvobodnoSlovo.eu
Колко още мислите, че ще можете да консумирате непукизма си към Родината и националния ѝ интерес...

Да кажем...добре сте.

Имате работа, сравнително достойна заплата. Стандарт.

И, за да се запази това - решили сте, комуто дължите това назначение, позиция, дребен бизнес или облага - решили сте да му “гласувате”, за да продължите все тъй.

Но, нека помислим:

С парите, дори да ги имате, купувате все по-малко качествена храна, а най-често боклуци. Тровите се като ядете тези боклуци и като кучета мрете, защото нито дори пет или десет хиляди месечно могат да осигурят качествена здравна грижа - в страна, където болниците са търговски дружества.

Освен това, нито лекари има вече достатъчно, нито сестри, нито дори санитари. Ще ви тресне инсулт, ще идете в болница, ще ви осмучат пътеката - и друм. Оправяйте се нататък.

Пътеката е седем дни за инсулт. Да си знаете.

Не е само инсулта... и инфарктите в нашите земи се случват на често (направо най-често) и други още неща се случват и идват, защото - споменах по-горе.. ядем боклук. Нашето жито заминава навън, а тук фуражно, което знаете откъде и как е дошло. Като яйцата и всичко останало.

И не са само боклуците..

Когато гласувате с портмонето си, а не със съвестта си и разума... Дори да сте си обезпечили храната, дори да сте здрав...

Детето ви ще е възпитано в идеята за мултипол, а вас ще ви пратят в окоп.

Да, точно в окоп, а жените в мазе! Онзи с гащите до засиняване твърди, че нямало да стане, но Байдън в прав текст го рече:

България е югоизточен фронт. Още не е, но ще стане!

Ще се сговорят пепета, гербери, депесета - целият фашибузук и ще стане.

Това ли искате за вас и вашите близки?!

Колко още мислите, че ще можете да консумирате непукизма си към Родината и националния ѝ интерес...

Колко още мислите, че ще ни търпи Турция - да сме колония и всеки тук да си прави експерименти с ядрено гориво - никъде не горяло в света, а сега под носа им?!

Колко още и докога можем да караме тъй...

Да изнасяме злато, а да внасяме боклуци, които горят в тецовете, а въздуъхът да го дишат децата ни...

Колко още сте склонни да живеете в страна, където се наказва единствено кражба на кокошка, а пияни и дрогирани разни синчета убиват с коли, с пръти, с продажба на дрога, с побои и по лична прищявка...

Колко струва вашата чест?!

А тази на децата и внуците ви? За да бъдат не момчета и момичета, а някакво “то” ли ще гласувате?!

В името на пет хиляди, с които да си купите отрова, за да ви тресне инфаркт...

Христо Христов

6 Коментара

Иванов

преди 1 година

Браво г-х Христов, вярно, много силно и абсолютно на време. Това е самата истина. Стотици хора, които профитираха години наред като маши на Борисов трябва да знаят, че неговото време изтече, неговото и на много други. Време е да спасим това, което е останало, децата си и името на България. Тези, които не гласуват са готови да видят как ДПС става втора, че и първа политическа сила, с което присъдата ни ще е бърза и окончателна. Няма към кого да се обърнем, англичани и американци са последните, които ще погледнат към нас.

Коментирай

хехе

преди 1 година

Солташакът на циганина от кайсиева градина по-горе се бори за всеки избирател легитимиращ фалшивите избори и 8 лева в партийната касичка.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Скоро всичко ще си дойде на мястото. С г-н атом, или с г-н кинжал, сармат и сие. Мишкувания няма да има. Мишкуващите ще измрат. Така работи Вселената, Бог, или както ви харесва. Оставете мишките за капаните със сиренцето. Мислете вие какво и как ще правите. Пречистване ще има. Мишоци и плъхове не са ни нужни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.