КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО И ФАЛША

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kratka-istoriya-za-licemerieto-i-falsha/112423 SvobodnoSlovo.eu
КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО И ФАЛША

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО И ФАЛША 

На снимката виждате швейцарския радикален зелен активист Макс Фьогтли. Този млад човек е член на Renovate Switzerland - екологична активистка група, която блокира магистрали в цялата Швейцария, както и тунела Готард и железопътни линии. 

Той и хората като него (каквито има и у нас) парадират с крайните си идеи за опазване на природата. Той и такива като него поддържат една от най-големите глобалистки измами - т.нар. климатични промени. 

В същото време Макс е засечен да пътува със самолет от Цюрих до Париж, а после и до Мексико, вероятно на почивка. На въпрос не е ли лицемерно поведението на Фьогтли, от неговата организация съвсем "подходящо" отговарят, че това си е негова лична работа и не е достойно някой да се меси в личните неща на друг (!!!) 

Значи този и подобните му блокират магистрали и жп линии, защото колите и влаковете били вредни за климата, а в същото време летят на самолети, които отделят много повече въглеродни емисии. 

Подобен случай имаше преди няколко месеца и в Германия. Там двойка супер активни зелени толкова яко протестираха срещу климатичните промени, че блокираха движението в центъра на Щутгарт. Няколко дни след радикалната си проява двамата отлетяха за почивка на остров Бали.

Още по-фрапантен е случаят със световните лидери, които пристигнаха на последния Световен икономически форум в Давос с флотилия от частни самолети. Те бяха жестоко осмивани заради безмилостния им фокус върху изменението на климата въпреки собствените им лични потребителски навици.

Та - нищо ново под слънцето. Цялата т.нар. демократична система е изградена на базата на лицемерие, наглост и лъжи. Това се отнася напълно и за нашите партии и НПО -та. Те не са много различни. В един свят, управляван от алчността и егоизма няма как да е по друг начин. 

Изобщо няма да коментирам какви лепенки има активистчето на лаптопа, нито пък как ходят тези радикални зелени на почивка из Бали и латинска Америка…

Иван Спиридонов 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.