Куцо и сакато провижда и гадае на тема нови политически субекти

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kuco-i-sakato-provizhda-i-gadae-na-tema-novi-politicheski-subekti/130773 SvobodnoSlovo.eu
Куцо и сакато провижда и гадае на тема нови политически субекти

Куцо и сакато провижда и гадае на тема нови политически субекти. Като се почне от невидимата евентуална партия на държавния глава, мине се през проекта на Гешев, премине се през мъглявината на Божков и още няколко такива засега въображаеми нови галактики и черни дупки, неизбежно се стига до синьо-червената мъгла, гарнирана с кафяви лекета.

"С тези неадекватни неща, които направиха с конституцията, само усложниха процеса". Това каза в ефира на БНТ бившият съветник на президента Румен Радев проф. Александър Маринов, за ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.
Според него в следващия парламент ще има сериозно пренареждане.
"Хората вече не са сърдити и неактивни. Хората са гневни и има шанс нови проекти да разбъркат картите в следващото Народно събрание", поясни политологът.

На въпрос на водещия визира ли нещо конкретно, Маринов беше категоричен:
"С интерес наблюдавам проекта на едни млади хора, на Кузман Илиев - "България може". Имат много интересни идеи. Те са консервативни, имат голям потенциал", обясни още Александър Маринов.
Според него един-два проекта може с малко, но ще прескочат бариерата на парламентарните избори, защото при хората вече няма търпимост към настоящата ситуация."
ЖАЛНА НИ МАЙКА!

Любомир Кольовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.