КУЛТЪТ КЪМ ПАРИТЕ НИ ВОДИ КЪМ ПОРЕДНА АРМАГЕДОНСКА БИТКА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kultat-kam-parite-ni-vodi-kam-poredna-armagedonska-bitka/124108 SvobodnoSlovo.eu
КУЛТЪТ КЪМ ПАРИТЕ НИ ВОДИ КЪМ ПОРЕДНА АРМАГЕДОНСКА БИТКА!

КУЛТЪТ КЪМ ПАРИТЕ НИ ВОДИ КЪМ ПОРЕДНА АРМАГЕДОНСКА БИТКА! 

Адам Смит беше писал : „Наша природа е да трупаме пари. Вроденият стремеж на всеки индивид да подобри собственото си състояние е толкова мощен, че той сам по себе си е не само способен да доведе обществото до богатство и просперитет, но и да преодолее стотици препятствия, с които глупостта на човешките закони прекалено често затруднява дейността му“.

Понеже англосаксите станаха глобални господари, те успяха да вменят този краен материализъм почти на всички. Богатството и материалните блага, според тях са единствен стремеж на човека и те са в основата на богатството на народите. 

Така парите се превърнаха в единствена ценност, наложена по цял свят от англосаксонската политическа, икономическа, финансова и културна доминация. Смяташе се, а и още официално се смята, че стремежът към богатство е основната движеща сила на човешкото развитие, на прогреса и на цивилизацията като цяло. 

За сатанизираните потомци на Адам Смит мантрата за трупането на пари се превърна в удобна схема за налагане на власт над целия свят. Така те превърнаха цялата ни цивилизация в един огромен пазар, в който всичко се купува и продава и всяка душа може да бъде купена или продадена.

 Затова беше унищожена вярата в Бог, като основна духовна ценност, а после бяха превърнати в бизнес и унищожени образованието, науката, културата, здравеопазването и дори любовта.

Стигнахме дотам, че повечето днешни момичета не гледат на избраника си като на красиво и добро момче, с което могат да създадат семейство и да отгледат деца, а гледат колата, дрехите и кредитната карта на момчето. И не са семейство и деца в плановете им, а поредни ненужни маркови дрехи, коли, парфюми и силиконови импланти. Повечето са се превърнали в стока, обект на покупко продажба, в проститутки, които дори смятат това за нормално. 

 

Разбира се, сред хората и народите има и такива, които не са съгласни с този животински материализъм. Но купената от адамсмитовците пропаганда веднага започваше да ги мачка и продължава да ги мачка и днес.

 

 Ако някой беше или е срещу англосаксонската “абсолютна истина”, то той беше, а и днес е обявяван за смъртен враг, за фашист, комунист, ислямски фундаменталист, ретроград и т.н. 

 

Да, някой искат на трупат пари,както пише мистър Смит, обаче трупането от тези някои води до обедняването на други. Така е било, така е и днес. Трупането на пари води света не към прогрес, а към нови разделения, конфликти, омраза и революции.  

 

Защото нашата природа няма нищо общо с думите на мистър Смит. Нашата природа е да сме добри един с друг, да се обичаме и да си помагаме. Човекът е колективно същество. Цялото ни битие е колективно - семейство, род, клан, племе, народ, държава…все колективи. стремеж към съвършенство, доброта...изобщо, спазване на Божиите заповеди, а не на сатанистките грехове, един от които е именно алчността.

 

Затова и днес сме в задънена улица. Историята и Бог не ни позволяват да продължаваме по пътя към ада, по който ни водят от Давос, Ландън и Джу -йорк, обаче пък сатанистите се опитват да продължат да ни тикат към апокалипсиса. Както вече се е случвало, този гигантски конфликт ще свърши с поредната армагедонска битка!

Остава да се молим на Бог да изпраща по-скоро армията на Свети Архангел Михаил и всички днешни адамсмитовци и останалите хибриди между демони и човеци пак да бъдат вкарани в огненото езеро за 1000 години! 

Иван Спирдонов

4 Коментара

Босилсковски

преди 4 месеца

Лозето не иска молитва, а мотика!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Тъп плондир.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Един мъж трябва да може да прави пари, за да издържа семейството си. Слабо ме вълнува Адам Смит какво беше писал ....

Коментирай

Стоян Вичев

преди 4 месеца

Глупакът Винаги се Моли за пари и имоти, а Умния за Здраве, Мъдрост и Справедливост!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.