МЕЧТАТА НА ЕРДОГАН, ОСВЕН СУЛТАН, ДА Е И ХАЛИФ НА ИСЛЯМА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mechtata-na-erdogan-osven-sultan-da-e-i-halif-na-islyama/132303 SvobodnoSlovo.eu
МЕЧТАТА НА  ЕРДОГАН, ОСВЕН СУЛТАН, ДА Е И ХАЛИФ НА ИСЛЯМА

Ердоган се среща с шефа на Хамас и с египетския външен министър.

Изглежда той помъдрява и осъзнава, че единственият му шанс за да е истински султан е ако влезе във война с Израел и да победи. Да се надяваме ли, че сега планира да предприеме незабавна атака?

Външният министър на Израел - Израел Кац нападна турския президент Реджеп Тайип Ердоган за решението му да оповести последната си среща с ръководителя на Политбюро на Хамас. Той сподели снимка в мрежата на „X”, която показва как Ердоган се ръкува с Исмаил Хания в президентски офис в Истанбул през уикенда, като написа, че турският президент „трябва да се срамува от това“.

Ердоган се срещна с Хания заедно с ключови членове на неговия кабинет и Самех Шукри, египетският външен министър , за да обсъдят израелските атаки срещу Газа и усилията за успокояване на напрежението в региона, според турската президентска канцелария. Ердоган и Шукри изразиха загриженост по време на срещата, че неотдавнашните атаки с дронове между Израел и Иран могат да отклонят международното внимание от страданията на народа в Газа, където 34 000 души бяха убити от израелските бомбардировки от 7 октомври насам.

Срещата също така подчерта регионалното пренареждане, което се случва на фона на атаките на Израел срещу Газа след безпрецедентно нападение от Хамас срещу израелски градове и кибуци, при което 1200 израелци бяха убити и 250 бяха взети за заложници.

Отношенията на Турция с Израел бързо се влошиха, тъй като израелската атака срещу Газа продължи. Наскоро Анкара реши да забрани износа на 54 продукта, включително алуминий и цимент, за Израел, докато не бъде постигнато примирие .

Флотилия от три кораба, превозващи стотици активисти, журналисти и помощ, трябва да напусне турските води през следващите дни и да отплава към Газа, повтаряйки идентични усилия от 2010 г. когато израелски командоси в крайна сметка атакуваха турските кораби в международни води и застреляха девет активисти, причинявайки дългогодишен разрив между двете страни.

Изданието The Daily Stormer се шегува:

„По улиците на ислямския свят се чуват призиви:

- Ердоган, брато. Просто влез в окупирана Палестина и си я превземи отново! Целият свят ще те хвали като новия султан, който винаги си искал да бъдеш. По-добре обаче побързайте, г-н Султан, по-добре побързайте.

Защото, ако Иран стигне първи, Иран става крайният победител. Някои вече казват, че Иран ще спечели.Време е Турция да предизвика Иран.

Ако и двамата стигнат до центъра на бурята едновременно, те трябва да работят заедно, за да победят (включително да ги смачкат със слонове). След това те могат да се бият помежду си, за да решат кой е големият победител и крайният лидер на всички мюсюлмани.

Сериозно, а какво ще кажат саудитците? Какво ще кажат останалите? Ако си върнете Йерусалим, вие ставате лидер на целия ислям, независимо от всичко. Това е гарантирано. Всички тези ислямски лидери се тревожат за стабилността в своите страни, но ако превземат Ерусалим, което вече ще е наистина лесно, те няма да имат проблеми със стабилността. Целият ислямски свят ще трябва да се преклони пред тях като герои. Много християни и други също ще ги хвалят като новите владетели на целия Близък изток.

Какво ли ще кажат саудитците, когато героите на Йерусалим, освободителите на Палестина, заявят, че е тяхно право да контролират Мека? Саудитците не могат да кажат нищо. Просто трябва да им върнат свещения град.

Ако Иран направи това, ще има масово обръщане на сунити към шиитския ислям. Нещото, за което са мечтали. Ако Ердоган го направи пръв, той ще получи властта.

Единственият съвет към мюсюлманите, които тръгват да убиват евреи, е следният:

Не се опитвайте да ги вкарате отново във фалшиви душ кабини, където крановете пръскат отровен газ и след това ги превръщат в абажури и сапун. Белите юберменши опитаха това веднъж и им отне твърде много време. Стремяха се към 6 милиона, но успяха да убият само 250 000. Фалшивите душ кабини и фабрики за сапун са се оказали изключително неефективни...”

Светослав Атаджанов

2 Коментара

Що за.....?

преди 1 седмица

???¿???????????????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.