Много хора ме учудват - наистина ли не разбират какво ни се случва или просто се страхуват да изрекат истината на глас

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mnogo-hora-me-uchudvat-naistina-li-ne-razbirat-kakvo-ni-se-sluchva-ili-prosto-se-strahuvat-da-izrekat-istinata-na-glas/129445 SvobodnoSlovo.eu
Много хора ме учудват - наистина ли не разбират какво ни се случва или просто се страхуват да изрекат истината на глас

В деня на национален траур, обявен заради кончината на българския патриарх Неофит, студиата на американските "национални" телевизии у нас са пълни с получовеци, които разясняват как руския патриарх Кирил щял да бъде арестуван ако стъпел на българска територия и разбира се изтъкват като най-голямо "постижение" на покойника заклеймяването на Русия и Путин! Това е, нищо друго не ги интересува.... Това, че е ден на траур и от този свят си отишъл духовния водач, по никакъв начин не пречи и не смущава тези дегенерати да продължават с екзалтираната си украинска пропаганда, правейки внушения какъв велик русомразец бил Неофит и кой трябва да присъства на опелото и кой не - те винаги знаят най-добре.

Всичко това го бълва същата онази девиантна паплач, която от години води истерична кампания срещу православието и Бог като цяло, популяризирайки и защитавайки всякакви богоборчески и античовешки теории, свързани със сексуални малцинства и различни субкултури и култове.....

Тези хора наистина са долнопробна измет, утайка, която при разбъркването е изплувала отгоре и се мисли за каймак!

Ако в обозримо бъдеще не сложим край на този идиотизъм и не спрем кранчето на леещата се отвсякъде помия ни чакат много тежки и мракобесни времена!

Много хора ме учудват - наистина ли не разбират какво ни се случва или просто се страхуват да изрекат истината на глас и предпочитат да се снишават докато не се размият в общия хор на цинизма и лицемерието!

Страхил Ангелов

6 Коментара

Зора

преди 1 месец

Много точно! Заврели сме си главите като щрауси, а задниците ли лъснали! Затова всеки ни оправя! Няма да се научим! Нямаме достойство! Нямаме самоуважение! Нямаме милост към дедите ни, които запазиха българщината, като запазиха ПРАВОСЛАВНАТА ни църква.

Коментирай

moitoi

преди 1 месец

Защо са им РЕГУЛАТОРИТЕ ??? Официално не сме ДЪРЖАВА а Търговско Дружество регистрирано в системата EDGAR-USA !!! Конституцията ни не важи а се ръководим от Корпоративните Интереси извън България!!!Затова и КОКО му казва да гледа МАРКЕТИНГОВО на НАРОДА НИ !!! Няма Правителство а Борд на Директорите!!!Договорите които се сключват с Чужди фирми не се правят според Закона и ПАРЛА-мента а според външните ни менаджери!!!Гражданите са служители в Търговското Дружество България !!! Докато не си върнем ДЪРЖАВАТА изборите нищо НЕ РЕШАВАТ!!!

Коментирай

Глас от народо

преди 1 месец

Много кевско ми става ,когато правоверен болшевик се прави на православен християнин. А още по готско ми е когато това нзко-чело , татуирано и с език на калайджийски чирак нещо се прави на интелектуалец. И ги кикенежи едни ,ортикария да те споходи.

Коментирай

Гражданка

преди 1 месец

Ясно е че мафията иска да овладее и църквата, но хората трябва да са на ясно, че Бог не е в църквите и джамиите, а в тях самите. Вярата е нещо вътре в нас, а не извън нас. Иисус отдавна е изгонил търговците от храма.

Коментирай

Какъв глас от народа

преди 1 месец

си ти бе мерзавец? Май позна себе си в описанието направено от Страхил? Всяка дума написана от него е самата истина и точно в десятката! Явно и ти си, като оня изрод Калин Янакиев и сие, дето се пишат християни, но бранят антихристката истамбулска конвенция, щом им е наредено от Посолството!

Коментирай

rusnak

преди 1 месец

Докато не почнат тупаници и жълти павета по болните им чутури, така ще е.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.