Моите няколко думи по положението в света, все по-безумно за тези хора, които са препарирани от Запада и кривите му пътища

https://svobodnoslovo.eu/komentar/moite-nyakolko-dumi-po-polozhenieto-v-sveta-vse-po-bezumno-za-tezi-hora-koito-sa-preparirani-ot-zapada-i-krivite-mu-patishta/130968 SvobodnoSlovo.eu
Моите няколко думи по положението в света, все по-безумно за тези хора, които са препарирани от Запада и кривите му пътища

Моите няколко думи по положението в света, все по-безумно за тези хора, които са препарирани от Запада и кривите му пътища. Анализите все по-често стават много трудни, защото как да се анализира откровена глупост.

Непрекъснато говоря за преобръщане на силите в света. И в България. Това идва. Но няма да се променят нещата, бавно и мъчително ще плуване през морето на либералите, то е отровно и гнусно, но ние сме в него. Американците на Байдън най-после схванаха, че Биби ги тика във война с Иран, с Китай те сами искат да се бият. Поне за с Русия осъзнаха, че май не искат да се бият. Байдън предупреди официално Израел, което си е историческа новина. Сега остава и Тръмп да разбере, че подкрепа на САЩ за Израел е билет за Титаник.

Между другото сега го заявявам, наблюдаваме исторически момент, в който САЩ променят цялата си политика към държавата Израел и тази промяна ще е толкова дълбока и сериозна, че никога повече нещата няма да се върнат в досегашния модел. Аз няколко пъти казах, че с Израел като световен фактор е свършено и в следващите десетилетия тази държава ще изчезне от хоризонта.

Това, което Натаняху поиска да направи с палестинците, да ги прочисти етнически и да ги изгони от Палестина, ще се случи с евреите. А тези евреи, които са по света, те също ще загубят пари и сила. Това също идва. Изглежда това, което пише Медведев, за което казах, че е истинският глас на Путин, най-после направи впечатление на някои представители на ДД в Европа и те започнаха да дават заден с идеята да пращат войски в Украйна. Високопоставеният член на ДД, настоящ външен министър на Великобритания, каза, че няма да се пращат войски в Украйна. Не че му вярвам, но вярвам на Медведев. НАТО щяло да сформира мисия за Украйна! За да си оправдаят заплатите, все още са готови да измислят всякакви глупости и остарели дивотии. Аз да им предскажа. Никакви мисии, никакво чужди войски и военни техники и оръжия няма да променят бъдещето. А то е - изчезване на Украйна от картата на света.

Казах, че с Израел ще се случи същото. Източна Украйна отива към Русия. Западна към Полша, Унгария и Румъния. Да внимават Запада, да не отиде цяла Украйна към Русия! Украинският народ ще претърпи най-голямата демографска катастрофа в историята си, за да мисли в следващите векове къде сбърка.

Анастасия Гешева

2 Коментара

Emigrant

преди 3 седмици

Украинците дълго време им промиваха мозъците, и те взеха че си повярваха, че са най-великата нация в света. Че всички са им длъжни. Че руснаците са неграмотни и не са виждали през живота си електрическа лампа и асфалт. Поне това съм чул да дрънкат първите украинки, които се настаиха по хотелите в Черноморието. Така че приземяването на украинците от облаците ще бъде много, ама много твърдо - без парашут.

Коментирай

Павел Николов

преди 3 седмици

От самото начало на незаконното си съществуване Израел получава всякаква финансова, военна, социална и политическа подкрепа от САЩ и повечето европейски страни. Те приеха на сляпо ционистката идеология. Байдън подчерта многократно, че е "ционист". При последното си посещение в Израел той каза - "Не е нужно да си евреин, за да си ционист". Байдън допълни, че Израел е "най-добрата инвестиция, която Америка някога е правила, "Израел е единствената най-голяма сила, която Америка има в Близкия Изток… ако нямаше Израел, САЩ трябваше да измислят Израел, за да защитят интерестие си в региона".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.