Може и да не ми вярвате, но ако махнат Гешев и ДБ си сложи свой главен прокурор, настоящият цвете ще ни се види

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mozhe-i-da-ne-mi-vyarvate-no-ako-mahnat-geshev-i-db-si-slozhi-svoy-glaven-prokuror-nastoyashtiyat-cvete-shte-ni-se-vidi/110293 SvobodnoSlovo.eu
Може и да не ми вярвате, но ако махнат Гешев и ДБ си сложи свой главен прокурор, настоящият цвете ще ни се види

Може и да не ми вярвате, но ако махнат Гешев и ДБ си сложи свой главен прокурор, настоящият цвете ще ни се види. Не вярвах, че може да има по-зле от Гешев, но личните ми впечатления при дебати в парламентарните комисии между него и тьотката на Ристе показа, че имало светлинни години надолу под Гешев. Вече човек се чуди какво да иска. Нормален главен прокурор явно е прекалено да очакваме. То и не сме имали такъв последните три десетилетия.

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Палачинката

преди 11 месеца

Анджък! Всички промени в България водят само до деградация. Не спират да настояват за смяна на Гешев. Защо ли точно пък той им е черен? Пречи им нещо... Въобще познайте какво следва като го махнат! Цветя и рози и утопия?! Надали!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.