Може ли "сглобката" да продължи в този цирк цял мандат?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mozhe-li-sglobkata-da-prodalzhi-v-tozi-cirk-cyal-mandat/122711 SvobodnoSlovo.eu
Може ли "сглобката" да продължи в този цирк цял мандат?

Може ли "сглобката" да продължи в този цирк цял мандат? Може, но при условие, че участниците приемат, че след това всички са под 4%. Подобни абсурдни управления затова не са дългосрочни, защото участниците имат инстинкт за самосъхранение и не искат да се самозанулят.

За парчето ПП това вече е факт. Те като партия, вероятно са под 4% вече, крепят се на сините каски на ДБ. Но и другите ерозират. Самото ДБ се излага и губи. ГЕРБ също губи - той е на 22, а не на 25% вече. И това са минали едва 6 месеца от началото на "сглобката", кактно днес гордо се похвали главният и шут - акад. Денков - професор по театрална сатира и забава. За 6 месеца ПП е под 4%, а останалите потъват.

Така за ПП вече може би е жизнено важно да остане във властта, защото в следващ мандат може и да ги няма. Но за ГЕРБ и ДБ това не е сигурно. Те имат какво да губят...
Затова и аз лично не очаквам още дълго време "сглобка"...

Добри Божилов

2 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

ДПС расте. Пеевски расте. Другите да дуфат таратора.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Пълен мандат. 4 години. Точка. Аз си ги харесвам. Кой друг ще се грижи така за нас...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.