Мустафа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mustafa/129382 SvobodnoSlovo.eu
Мустафа

 

За онези престъпници, които пресичат границата ни и ние се чудим как да ги наричаме без да ги обидим и да проявим разбиране докато изнасилват момичета, които са все нечии дъщери.

Така…

На Мустафа не му пука от теб или за теб. Той е на твоята земя, но ти си слаб и излишен, а слабите и излишните нямат право да имат земя. Пречиш му.

Мустафа чака момента, в който ще може да ти го каже така, че да ти стане ясно. 

Когато Мустафа е пасял овце за по месец в планината и е разполагал само с две средноазиатски овчарки, пушка и кибрит неговите връстници са се учили да пресичат еднопосочни улици без придружител.

Мустафа е провървял две хиляди километра за да стигне до тук и знае как е спи в гора. Знае как да се пази. Знае кой не го обича и не се връзва на либералните ти тъпотии.

Мустафа те мисли за глупав точно защото главата ти е пълна с либерални тъпотии. Май е прав.

Мустафа се чуди защо гейовете му се пишат приятели. Мустафа е виждал как се беси гей на кран и му е допадало.

Мустафа има всичко, което му е нужно и абсолютно нищо от това, което му пречи. Тоест има пари и мобилна връзка, но няма паспорт.

Мустафа ходи с нож, защото Мустафа е мъж и всеки мъж трябва да има нож.

Мустафа е мушкал. И него са го мушкали. Така стоят нещата в света на Мустафа. 

Мустафа е колил овце и знае как се коли. Знае, че ако коли неправоверни с правилния нож не е престъпление. Процедура е.

Така де, за Мустафа и ти си процедура. 

Мустафа обича секса. Мустафа дори не знае какво значи секс, но обича онова. Когато ловува неверни „курви“ се моли Аллах да му прости. Трактовката за неверни „курви“ е в основата на разбиранията на Мустафа.

Пенисът на Мустафа е правоверен и дори е харам. Тоест, това което прави Мустафа с пенисът си не може да се разглежда като престъпление, а като благодат. Крайно време е неверниците да го схванат.

Мустафа не се обижда, че някакви полумъже протестират срещу него. Той също ги мрази. Мустафа е сигурен, че един ден ще победи, защото има Бог, а глупаците срещу него някакви закони.

Мустафа не му пука, че ще го посрещнат с плюшено мече. Мустафа може да коли и такива.

Мустафа е като семе, което ако попадне в плодородна земя започва да никне. Тук е момента да уточним, че земята на която никне Мустафа я счита за своя.

Ако Мустафа 1 има проблем с усвояването на земята го наследява Мустафа 2. Мустафа 1 е възпитал Мустафа 2 както трябва. Между Мустафа 1 и Мустафа 2 няма разлика. Ако е необходимо след тях идват Мустафа 3.

За "Факти"

Емил Йотовски

7 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Никой обаче не отговаря на въпроса : при тази бедност за ,която говорят глобаллиберастите как тези МУСТАФИ имат средства да преминат 2 хиляди километри, откъде пари за каналджии,за храна дори да приемем ,че спят в гората ,откъде пари за скъпи айфони ,които с джипиеса си ги ориентират в похода им.? Лично моето мнение ,че разни правозащитни организации действат на територията на прииждащите паразите с цел действително завладяването на Европа. Дори си мисля ,че средства може да им се дават и от богатите петролни емирства ,защото те не се насочват към тях ,а към християнска Европа, ако все още може да се говори за такава.

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Бля, бля - правилно се ориентираш...

Коментирай

Бай Тошо

преди 1 месец

Добре е Мустафа да знае че бай Тошо също има нож, има и брадва и може да коли прасета. Доста такива е заклал и изял. Бай Тошо може да заколи Мустафа, без да му мигне окото, защото тази земя е на бай Тошо. Ако на Мустафа не му е ясно, скоро ще му стане ясно.

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

Бай Тошо, в голяма грешка си . Фактът ,че побоя станал на бул "Витоша " и не е имало хора ,които да се намесят ,говори ,че гражданьте не се интересуват от това защо бият български деца ,защото това не са техни .Всяка коза за свой крак в момента е напълно нормална за консуматорското общество. Българинът изгуби човешкия си образ през тези 34 години демокрация. И колкото да ми е болно ,но нашите братчеди за отрицателно време щяха да покажат на паразитите къде им е мястото,докато българина снима и качва в соц.мрежи това той счита за забавление .

Коментирай

До Бай Тошо

преди 1 месец

Така е! Тук, в Германия няма бай Тошовци, но има едни Гюнтери, Валфганговци други подобни, за които няма да прочетете нищо в БГ, но те също носят ножове и доста Мустафи го научиха. Е, нова им беше последното, което научиха, ама карай!

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 1 месец

"На оружие, братя!" Историята се повтаря...не само като фарс...

Коментирай

Глас на Мършата

преди 1 месец

Това наистина е гласът на мършата която не иска промени , а обича да е мърша . Да я крадат , мамят , тъпчат и унизяват са привилегии за нея . Свалям шапка на такива било Мустафа , Мурад , Давуд или др. тръгнали към неизвестното за по добър живот и за това се иска хъс , вяра и желание качества на хора , а не на мърша . И така защо не попитаме кои са виновниците поканили така наречената Мустафа ? Но комай е по добре да си зададем въпроса кой са виновни за издигането на власт тия канещи емигрантите . Отговора е простичък , ами Мършата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.