На днешната пресконференция Иван Гешев каза повече неща, отколкото осъзнаха пишещите птици

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-dneshnata-preskonferenciya-ivan-geshev-kaza-poveche-neshta-otkolkoto-osaznaha-pisheshtite-ptici/110341 SvobodnoSlovo.eu
На днешната пресконференция Иван Гешев каза повече неща, отколкото осъзнаха пишещите птици

На днешната пресконференция Иван Гешев каза повече неща, отколкото осъзнаха пишещите птици.

Разкри кой стои зад моркова и тоягата, с които се опитаха да го принудят да подаде оставката.

Първата тояга беше бомбата. Тя очевидно не беше годна да убива, но известни набедени експерти по тероризъм побързаха да го квалифицират като терористичен акт. Знаейки, че няма характерните признаци.

Те се саморазобличиха като съпричастни със заговора, когато едновременно с грешната оценка за терористичен акт посъветваха благо главният прокурор да подаде оставка.

Няма никаква логика да го плашиш, че е обект на тероризъм и да го съветваш да напусне. Логичното е обратно - да се солидаризираш с обекта на терора.

Втората тояга съобщи самият Иван Гешев - заплашили са го с компромат, с видеоклипове и т.н. За видеоклипове е говорила и бившата жена на Пепи Еврото. Приближен до вербалните атакуващи в следствието. И този Пепи вчера внезапно взел самолета за Дубай, според публикации.

Морковът е под формата на обещание за служби и сладки места, за политическа кариера.

Така кръгът на заговорниците се очертава ясно.

Няма значение, че те се кръстят и кълнат, че са невинни.

Не лъжат за първи път.

Богомил Бонев 

2 Коментара

moitoi

преди 11 месеца

След поредното Надървяне на Инструментът Божи да не последва Изпразване и Омекване!?!?!? А това което каза за себе си са го Изпитали хиляди Българи и то без Моркова а само Камшик!!! Прилича ми на д-р Гилотен който в крайна сметка опитал своето изобретение върху СЕБЕ СИ...Гилотината!!!

Коментирай

Сенека

преди 11 месеца

Дали инструментът не е станал такъв в ръцете на друг? Той някъде ходи, макар и за бързо. А втората чума, за избори готви се пак.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.