Нали разбирате, че е смешно, ако Украйна е седнала да разчита на оръжието, което би могла да получи от България

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nali-razbirate-che-e-smeshno-ako-ukrayna-e-sednala-da-razchita-na-orazhieto-koeto-bi-mogla-da-poluchi-ot-balgariya/3488 SvobodnoSlovo.eu
Нали разбирате, че е смешно, ако Украйна е седнала да разчита на оръжието, което би могла да получи от България

Ама няма какво да се чудите на Славчо! Няколко месеца от живота си миналата година изгубих да обяснявам, че този е куха лейка и не трябва да му се дава власт. Е, дадохте му, сега ще си го търпите! И Кики и него ще си го търпите!

Това са хора без посока, духа ги вятъра на някъде.

Интересно е друго.

България я насилва в момента украинската върхушка с такава агресия, че онемявам и мисля, че дори в детската градина Ежко Бежко онемяват. Такова насилие не помня! Дайте, та дайте! Ще бутнат властта.

Нали разбирате, че е смешно, ако Украйна е седнала да разчита на оръжието, което би могла да получи от България. Не, това е голям и зловещ флашмоб, който се провежда в целия западен свят. Глутница, която убива, но плаче, че другите я убиват. Грозна работа! Украйна ще омръзне на всички. И то много! Чак се чудя, но ми се струва, че дори нашите пудели леко се стреснаха от наглостта.

А едно е сигурно.

Правителството се държи на косъм!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.