Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на реалността на всички нива!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/namirame-se-v-zalata-s-krivite-ogledala-zhestoko-izkrivyavane-na-realnostta-na-vsichki-niva/5207 SvobodnoSlovo.eu
Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на реалността на всички нива!

Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на реалността на всички нива! Вече официално и от правителствата. Много трудно се живее в нереални образи и светове. Много трудно се издържа такава лъжовна атмосфера. Много трудно се излиза от тази зала. Да не кажа, че няма излизане, ако не се срине самата зала.

Истерията е на кресчендо вече!

Днес Путин и Байдън ще говорят по телефона. За пореден път да мелят едни и същи глупости. Вероятно Байдън ще уведоми Путин кога да нахлуе. Казал е вчера, че по време на олимпиадата Путин ще атакува Украйна с въздушни удари. Кажете ми, нормално ли е това? Врагът ти да съобщава какво ще направиш ти?!? И медиите преглъщат без филтър!

Извън шегите, които много ми горчат, обръщам внимание на факта, че само през тази седмица руската страна се срещна с френския президент и министрите на външните работи и отбраната на Англия и то в Москва. Абсолютно съм сигурна, че страни, които се канят да воюват, не се срещат на разговори преди това. Такива неща в историята няма! Стигне ли се до война, спира говоренето и срещите. Това доказва моята версия, че се разиграва световен театър с много, ама много цели. От началото на годината, само за 40 дни, се случиха повече неща, отколкото цялата минала година. Светът е във фаза на гореща война - информационна, хибридна, цивилизационна и здравословна, но не и физическа война. Тя е последния пирон в ковчега на глобалистите, явно не могат без нея да задържат завесата, с която хипнотизират човечеството и сега със зъби и нокти се опитват да я задвижат.

Абсолютно съм сигурна, че всички световни лидери, важните, не предателите на род и Родина на като нашите, знаят какво става и участват с доброволно участие.

Разберете, зад обявеното случващото се се случват съвсем други неща! За някои знам, за други се догаждам, за трети не подозирам, но ги усещам. Целта на всички не е война с оръжия и войници, с ракети и бомби! Но тези неща служат като много удобна димка за реалните процеси на преразпределяне на световната геополитическа система, нейното преформатиране и главното - загубата на първенстващата роля на Запада в света след хиляди години господство.

Като ги гледам официално, мисля, че ще пуснат някоя димка с военни действия. Неофициално смятам, че тече много интензивно уговаряне на "следвоенния" ред.

Каквото и да говорят, аз съм категорична в едно.

Всяко истински застрашаващо военно присъствие и действие на всички военни нива включително на нивото на разузнаването, което би заплашило Русия по какъвто и да било начин, означава само едно - изличаване на държавата, която заплашва Русия от лицето на земята. Русия има такава възможност до всяка държава в света. Затова съм сигурна, че е невъзможно да говорим за истинска война!

Повтарям, много тежко се понасят кривите огледала! Те не са едно и две, а много и вече така обхванаха съзнанието и живота, че става почти невъзможно да се живее. И не се шегувам.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.