НАТО и САЩ няма да си мръднат пръста срещу Русия. Само в България ястребите все още не са разбрали, че е даден отбой

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nato-i-sasht-nyama-da-si-mradnat-prasta-sreshtu-rusiya-samo-v-balgariya-yastrebite-vse-oshte-ne-sa-razbrali-che-e-daden-otboy/4570 SvobodnoSlovo.eu
НАТО и САЩ няма да си мръднат пръста срещу Русия. Само в България ястребите все още не са разбрали, че е даден отбой

Моите анализи и предположения се потвърждават с всеки изминал ден! Но днес ще започна с това, че те се отнасят до НАИСТИНА РЕАЛНИТЕ СЪБИТИЯ, а не до представяните от медии, платени или правоверни западни експерти събития.

Ако искам да знам как е дъщеря ми, ще я питам нея, а не някой от Карнобат! Води се жестока пропагандна война! В която може да се ориентират само тези, които последните 10 години не са си губили времето, а са гледали и слушали какво става в Русия. Веднага искам да кажа, че вече съм наясно с нов проблем. Остарели представи за Русия! Просто не мога да повярвам, че експертите, тези, които се имат за експерти, в момента разглеждат Русия на база на тотално остарели представи, сякаш са проспали 10 години и особено последните 2 години откакто дойде Мишустин. В България това е категорична слабост. Липсва обществена експертиза на положението в Русия, както и за отношенията на България с Русия. И аз говоря за сериозните неща и държавни нива, не за брътвежите на още по-невежото обществено мнение.

Който иска да е в час с времето и с близкото бъдеще, трябва да изостави всякакви досегашни представи и набързо да се запознае с основни неща, които буквално от утре ще станат световна реалност!

Разбирате ли, светът се променя пред очите ни и няма място всякакви тъпчене с крака на една и съща позиция. При степента на облъчване обаче, ми се струва невъзможно. Русия ще реши въпросът с Украйна и то така, че Украйна ще бъде променена напълно, дали ще остане държава или ще бъде разделена, тепърва ще видим, но въпросът е приключен, разберете, приключен! Това е първият маркер, по който обществото трябва да се събуди. И вторият е, че с Русия е свършено и тя няма да влияе повече. Точно обратното! Русия се превръща във водеща световна сила, не като големина, а като влияние. Това също го разберете! Няма да може една игла да падне някъде без нейното одобрение! Ох, не знам как да се обясни...

Западът дава всички признаци на страх и притеснение от Путин. Ама не страх по телевизорите, а истински страх. Знаете ли защо? Защото точно както каза, той им показва нагледно какво ги очаква, ако продължат изключително глупавото отношение към Русия на презрение и отхвърляне на нейните права и намерения! Засега им го показва меко, ама много меко. Но аз виждам, че който има и минимален мозък в главата, вече схваща за какво иде реч.

Само за 10 дни днес намирам, че русофобската реторика на някои световно лидери спадна на половина.

Турция, Франция, Израел, Япония, Германия, дори в САЩ се чуват гласове на разум и призиви към правителствата за промяна на курса към Русия. Говоря на държавно ниво. Не за Фейсбук. Дори Борис Джонсън открито изостави Украйна като отказа да приема бежанци. Това не е защото заобича Путин, но защото не желае да се включва в задълбочаващи противоречия с Русия. Както и защото Западът само с лентички , пропаганда и фкашмобове подкрепи Зеленски. Да се знае! Че ме заболя устата да говоря, че НАТО и САЩ няма да си мръднат пръста срещу Русия. Само в България ястребите все още не са разбрали, че е даден отбой. В САЩ официално се говори да не се месят в Украйна, ние ще вървим на война с Русия, Божкеййй!

За някои жестоко заблудени, че все още има Украинска държава. Няма такава вече! Къде гледате, не знам, но нищо не виждате! Няма такава държава. Зеленски е обезвластен. Освен по телевизорите, той сега управлява само телевизорите и то не всички. В реалната Украйна няма полиция вече, няма армия, няма административна власт, няма съдебна власт. Украинската армия предпочита руснаците, защото знае за какво става дума там. И аз отново ще кажа, двете армии ще се обединят срещу Десен сектор, в това съм сигурна!

Всички приказки как се подготвяли армии за вкарване в Украйна да се бият с руснаците са хуморески. Има такива, няма как да няма, нищо не могат да направят.

Останалият свят е притихнал в очакване Путин да завърши военните операции, за да започнат активно сътрудничество в икономиката. Руските ресурси ще си удвоят контрагентите, които ги търсят. Това за тези, които все още живеят в миналия век и не са разбрали, че светът се е променил. Видя се, че световни фирми не се подчиняват на санкциите или ги заобикалят. Разберете, тези санкции са само за пред телевизорите ви, отново, точно както беше за пред телевизорите ви, че НАТО ще опази Украйна!

В реда, който идва, Русия ще бъде център. И главен участник.

България.

За България не ми се говори.

Кирчо Шишарката и той вдига бялото знаме. Щял да търси изключение за нас за газ и петрол от Русия!?!? На кое отгоре, че не се сещам? Колко трябва да си тъп и нагъл, да се правиш на идиот да плюеш и мажеш срещу някого и после да ходиш да го молиш за нещо?

Българската русофобия заслужава да бъде изхвърлена от всякакви бъдеще, но спокойно, заради такива като мен, няма да изхвърлят България на бунището, пак ще ви спасим задниците!

Но едно ще ви кажа, без руска газ и петрол, България ще фалира и ще се върнем физически 200 години назад. Той Бойко ни върна 100 назад, сега Муньо ще ни върне още 100. Осъзнайте се! Видяхте, че Западът не помага. ЕС е умрял.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.