Най-сериозната новина от последните дни е събитието в Канада. По което никой световен лидер не се изказва

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nay-serioznata-novina-ot-poslednite-dni-e-sabitieto-v-kanada-po-koeto-nikoy-svetoven-lider-ne-se-izkazva/5037 SvobodnoSlovo.eu
Най-сериозната новина от последните дни е събитието в Канада. По което никой световен лидер не се изказва

Най-сериозната новина от последните дни е събитието в Канада. По което никой световен лидер не се изказва.

Никоя телевизия не предава пряко, никоя световна мисирка не отразява.

Само че информацията за брутално потъпкване на протеста в Канада с груба сила е обилна и не могат да я скрият. И ще има огромно последствие това.

Използвам случая да кажа на всеки умен и грамотен човек, най-вече на официалните сериозно анализиращи света, че теорията, че Западът е по-привлекателен от Изтока , защото е подреден и демократичен, вече е илюзия и несъществуваща реалност. Приканвам всеки нормално мислещ да изостави това обяснение на нещата в света. Защото то е абсолютно невярно и защото използването на тази теория вече е признак за невежество и невчасие.

Много съм учудена да видя, че хора с претенции на познаващи, все още я използват. Честно казано, до петък, 18 февруари 2022 година криво ляво, с много уговорки, можеше. Но след протеста в Отава смятам, че официално теорията умря. Очаквам анализиращите да си коригират погледа.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.