НЕ С КРЯСЪЦИ, С РИ@@ИЦИ ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-s-kryasaci-s-ri-at-at-ici-shte-si-otidete/11805 SvobodnoSlovo.eu
НЕ С КРЯСЪЦИ, С РИ@@ИЦИ ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ

Изображението може да съдържа: 1 човек, текст, който гласи 'проф. коларова: при победа на герб ще ce окаже, че радев креслива алтернатива 23.01.2021 09:35 24 часа онлаин 21396 MBO Ha последната година президентите мислят за това, което ще оставят след себе M Ho румен радев ರ отскоро 8 политиката има амбициите Hd ce задържи алко повече, което означава, че петата година ще e нещо като рестарт това каза 8 предаването денят започва георги любенов no бнт политологът проф. румяна коларова. според нея C досегашната пиния радев консолидира някакъв вид опозиция на статуквото политологът проф. румяна коларова кадър: бнт'

Вече свикнах събота и неделя да не гледам сутрешни блокове /то май всъщност последната година само три пъти съм гледала телевизия/, за да си запазя доброто настроение и да не изпадна в псувателство още от сутринта. Но пък дебилите дебнат отвсякъде и спасение няма!

.

В България професорите са на всеки метър. И кресливи, за да ги забележат, че иначе при тази девалвация на академичните титли, дори няма да ги отразят. Тази женица на снимката не знам точно по какво е професор, ама е известна не с наука, а с крясъци и плюене по телевизията. Заработва, така да се каже! Явно няма друго с какво, та с плюене.

.

Пишман-професорката била убедена, че подкрепата за генерал Радев била намаляла. И отново го обвързва с БСП. И като връх на невъзпитанието и простотията го нарича "креслива алтернатива". Всъщност истеричните крясъци се чуват само от управляващите и се усилват с наближаването на изборите. Направо си наподобяват вой на хиени, които виждат как лъвовете им вземат плячката. Истерията е на най-високо ниво и изисква драстични методи на лечение. Като например вместо да се веят по телевизиите, да си седнат на задните части и да работят

.

Голяма грешка е да се мисли, че генерал Радев е обвързан само с БСП. Него го подкрепят не само милиони избиратели, но и много партии. Защото, както винаги подчертавам, изборът ще бъде между братството на почтените хора и мутрите. И всеки определя на кой бряг ще бъде. Някои вече се изтаковаха по въпроса.

.

И ми е интересно всички тези кресливи хиени, които вият от сутрин до вечер срещу Президента Радев, какво ще правят, когато ГЕРБ загуби. Защото този път ще загуби. Интуиция го наречете, но вече имат прекалено много врагове, а приятелите им виждат, че властта им се изплъзва и ще ги изоставят като плъховете - потъващият кораб.

.

Единствената сила на гербоидните е, че държат властта и медиите. Но пък няма как да владеят съзнанието на хората. А с безумните мерки докараха всички до отчаяние, така че ние вече няма какво да губим. Или измитаме тези лешояди от властта, или загиваме.

.

И крясъците на пишман-професори няма да ни убедят в обратното. И на 04.04. братството на почтените хора ще гласува. И тогава ще се чуят вашите крясъци!!!

.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.