Нелепо е да освободиш военен министър, защото казал " военна операция", а не " война", и то в началото на конфликта

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nelepo-e-da-osvobodish-voenen-ministar-zashtoto-kazal-voenna-operaciya-a-ne-voyna-i-to-v-nachaloto-na-konflikta/4791 SvobodnoSlovo.eu
Нелепо е да освободиш военен министър, защото казал " военна операция", а не " война", и то в началото на конфликта

Нелепо е да освободиш военен министър, защото казал " военна операция", а не " война", и то в началото на конфликта.

Но не е война осемгодишната агресия, палежи и убийства на украинските нацисти спрямо Донбас.

И е нормално министър председателят да нарече президента на Русия диктатор и агресор.Нормално е да изреже от снимката с Блинкен и Ковачевски премиера на Македония.Нормално е да научим за тази среща от чуждата преса..Нормално е да наруши Конституцията за да стане министър и да продължава да твърди, че мислел че с подаването на заявлението до канадските власти вече не е канадски гражданин.Нормални са системните контакти с посолството на САЩ , но не и с останалите чужди посолства в България.Нормално е енергийната ни сигурност да се обсъжда в САЩ.

Генерал Янев няма фирми рекламиращи " Америка за България", не е преподавал с любезното съдействие / 300 000лв/ на същата организация , не е получил чрез тези фирми и подизпълнителите им 2 500 000лв евросубсидии.Генерал Янев няма снимки от протестите през 2020г., но достойно присъства в две служебни и едно редовно правителства.

И със сигурност може да дефинира и разграничи понятията " война" и " военна операция".Това е образованието и работата му.

Днес ген.Янев има рожден ден.

Днес парламентът ще гласува оставката му по предложение на МС.

Оставката не е гласувана, но премиерът вече обяви следващият министър на отбраната.

Случват се опасни прецеденти.

Мирише на опасни зависимости.

На ген. Янев пожелавам здраве и сили!

Бог да бди над разумните хора, които чуват сърцата си!

Бог да пази България!

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.