Никак не е случайно, че Слави постави приватизацията на ББР като топ цел на неговото управление

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nikak-ne-e-sluchayno-che-slavi-postavi-privatizaciyata-na-bbr-kato-top-cel-na-negovoto-upravlenie/8825 SvobodnoSlovo.eu
Никак не е случайно, че Слави постави приватизацията на ББР като топ цел на неговото управление

Никак не е случайно, че Слави постави приватизацията на ББР като топ цел на неговото управление. Идеалният начин да се заметат следите на милиардите получени от олигарсите на Доган. Пита платено. Държавата лош стопанин и..... ние целокупно пием студена вода.

ББР първо да си върне кредитите от приближението на Доган, след това да се мисли за ролята и мястото и. Имаме нужда от насърчителна банка. Егати логиката - разкриха ни зулумите в ББР, да я приключим. След това като при БТК - ще я купим с парите от невърнатите кредити от банката и ще я продадем. Спас Русевите номера.

Тарикати. Поредните.

Похарчиха Слави без време. Но е факт, че взриви и без това виртуалното, по-скоро пожелателно, отколкото реално единство сред партиите на протеста.

Очаквайте ново появяване - на добрия, сговорчивия Трифонов.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.