Нито едно българско дете не заслужава да живее в бедност, несигурност, при липса на средства за лечение

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nito-edno-balgarsko-dete-ne-zasluzhava-da-zhivee-v-bednost-nesigurnost-pri-lipsa-na-sredstva-za-lechenie/133268 SvobodnoSlovo.eu
Нито едно българско дете не заслужава да живее в бедност, несигурност, при липса на средства за лечение

Тъй като следя скандалите около построяването на детската болница, ето какво имам да кажа на неуважаемите, които над 30 години управляват живота ни:

Неуважаеми, които отново сте в листите за депутати и евродепутати и които отново срамотно драпате към властта: по данни на НСИ всяко трето дете в България живее в бедност и лишения и тази трагична тенденция е устойчива повече от 10 години.

Неуважаеми всички, чиито обещания и пустословия слушаме от над три десетилетия: болни български деца продължават да разчитат на дарения и есемеси, за да получат адекватно лечение.

Неуважаеми всички, които над 30 години рушите, приватизирате, грабите, усвоявате и безобразничите, докато ние, с нашите данъци, ви плащаме заплатите и рахата: детската болница отдавна трябваше да бъде построена и лечението на децата да бъде напълно безплатно.

Нито едно българско дете не заслужава да живее в бедност, несигурност, при липса на средства за лечение или с каквато и да било нужда.

Вие нямате никакво право да сте в листи за депутати и евродепутати, защото доказахте своята непотребност и безпардонната си фарисейщина.

Точка.

Лидия Делирадева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.