Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора

https://svobodnoslovo.eu/komentar/novak-shte-se-prevarne-v-legenda-i-zname-za-miliardi-saznatelni-hora/5748 SvobodnoSlovo.eu
Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора

О, ако знаете само как го мразят.

Новак Джокович може да не участва в някакво си поредно състезание, но за разлика от родените колаборационисти, дръзна. Ще се пръснат от яд, че те винаги ще си останат презряни обществени отпадъци, а Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора. Впрочем, единствените все още живи на тази отровена планета.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Само като гледам отстрани тържеството на нисшите видове и виждам онази позната за мен посредственост, започвам да се замислям за бъдещето на света. Дали пък човешката раса вече не е умряла и няма кой да обяви нейната гибел? Не знам.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Зная, обаче, със сигурност, че Новак се доказа като достоен човек, който знае, че единственото благо на този пробит и умиращ свят е свободата. Той, като много наши и чужди, също можеше да се нареди кротко на опашката за инжектиране и сигурно щеше само да спечели много милиони от това свое действие, но той предпочете да загуби, в името на човешкото си достойнство.

Ако нямаше такива като Новак, светът би бил една гниеща маса от полуразложени, но живи трупове, които щяха да са вечно съгласни с всичко спуснато от господаря им. От такива индивиди Новия свят няма нужда. Излишни са.

И нямат място в Небесния Иерусалим!

Дали си дават ясна сметка тия полуживи конформисти, как щеше да изглежда нашия живот днес ако Христос беше съгласен с всичко земно? И аз съм Новак.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.