Няма човек нормален, който да не иска Бойко Борисов да бъде разобличен и съден. И осъден

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-chovek-normalen-koyto-da-ne-iska-boyko-borisov-da-bade-razoblichen-i-saden-i-osaden/4320 SvobodnoSlovo.eu
Няма човек нормален, който да не иска Бойко Борисов да бъде разобличен и съден. И осъден

Ситуацията по света и у нас взе необходимите мащаби, много по-дълбока и широка, отколкото се представя в медиите. Медиите имат задача да държат фокуса на вниманието само върху Путин лично и да разпалват омразата срещу него с всички средства.

Другата задача е да убеждават немислещите, че Русия загива под удара на санкциите. Тоест, че независимо какво ще се случи от войната в Украйна, Русия и лично Путин ще бъдат на колене, умиращи в мъки, а Западът отново ще е победител и отново най-умен и най-красив. Да....

Само че работата изобщо не стои така и зад медийната гъста мъгла има съвсем други неща, които много много, ама много трудно и все по-трудно ще могат да се крият. А именно, че ситуацията и с Украйна, и с Русия, и със Запада и с България седи по обратния начин. Съвсем буквално медийната реалност е обратното на истинската реалност.

Първо за Украйна.

Руските сили действат изключително внимателно и единствената причина все още да има такава държава, е именно стратегията на Путин да воюва без да предизвиква жертви. Това ще се изучава в бъдеще в историята! Ако той искаше да реши въпроса както искат казионните военни тактики в такива случаи, отдавна нямаше да има Украйна.

На тоталитарно подчинените на Запада народи им се описват съвсем други събития, съобщавани от глобалистките медии и институции. Никой не ви е виновен западно облъчени, че идея нямате от истинските събития!

Пример днес е СЗО. Излиза с "доказани" и "проверени" данни как Русия е атакувала над 30 медицински обекта в Украйна. Според западните медии това са болници, родилки, бебета, инвалиди. В действителност това са филми или военни обекти, прикрити зад болници.

Да, да, знам, че мен Путин ме е облъчил! Точно затова ме блокираха във фейсбук, за да не разпространявам неистини, докато лично Цукърбърг позволява призивите за убийство на Путин и руснаци. Между другото в политкоректните български медии днес има статии за този двоен стандарт. Дори Дневник не могат да продължат това фрапиращо лицемерие! Или пък идва обръщане на събитията и може би кризисно обръщане на мнението, та се дава гласност на двойния стандарт?

За Русия.

В Русия тече война вътре и вън. На няколко етажа. Глобалистите в Русия са разтърсени до основи. Засега все още не се разбира добре как точно се неутрализират техните позиции в държавата, но вътре в Русия се прави същото, което се прави в Украйна. Прочистват се с много добре прецизирани ходове враговете, които служат на англо-саксонското задкулисие в Русия. Но е много трудно и засега успехите на този фронт са малко. Това се отнася както за държавните чиновници, така и за олигарсите. Колкото е трудно в Украйна, два пъти по-трудно е вътре в Русия.

В България.

В България също се раздвижи земетръсно обстановката. Арестуването на Бойко Борисов е невероятно мероприятие. От конкретните близки събития ще разберем дали е истинско или е постановка. Няма човек нормален, който да не иска Бойко Борисов да бъде разобличен и съден. И осъден. Но има толкова много въпроси в случая, че аз не мога да говоря за чисто намерение у управляващата детска градина лумпени. От събитията в следващите 72 часа ще разбера какво правят. Защото отзад седи опасността България да стане плацдарм за война срещу Русия с руско оръжие. С руско оръжие ще бием Русия! Това е двойно предателство и е много сериозно!

Ясно е, че ареста идва след посещението на Кьовеши в България. А Кьовеши е ЕС, а ЕС лично подкрепяше Бойко безусловно. Всичко това показва, че пластовете на политическата европейска матрица са тотално раздвижени.

Сега за всичко останало.

Аз продължавам да твърдя, че реакциите на Запада и НАТО срещу Путин и Русия, официално представените чрез медиите в света, са бутафория. Както и санкциите. Да, има конкретни регионални и локални действия на омраза и реакция срещу Русия. Но глобално включително на икономическо и политическо ниво Западът не може да устои нито на Путин, нито на Русия. Остава му само да лае и да пуска лиги. И пяна на уста. Ще ви докажа!

Но преди всичко ще кажа - ИНТЕРЕСИТЕ НА ЗАПАДНИЯ АНГЛО-САКСОНСКИ РЕД УМИРАТ ГЛОБАЛНО! Ако искате и водата в тоалетното ми казанче ми блокирайте, това е истината! Докато интересите на Русия възрастват и стават глобални.

Китай, Индия и Саудитска Арабия ще търгуват руския петрол в юани. Въпрос на време е Венецуела са се присъедини. Тоест, ОПЕК+ отказва на Запада да отрече Русия. Точно обратното, търси участие в новия световен формат, който се образува между Русия, Иран и Китай.

Подкрепата на Запада за Зеленски и фашистите вече става световно достояние. В много държави поставят под съмнение правилността на този избор. Тепърва ще излязат документи за финансовата подкрепа на Запада към украйнските нацисти. И това ще бъде световна атомна бомба. Защото ще стане ясно, че Западът фактически подкрепи Адолф Хитлер.

Между другото това е буквално вярно, защото Хитлер се издига политически с американски пари, но това е друга тема. Изненада някаква.

Другото събитие, което предстои, е да се види, че фактически подкрепата за Зеленски е от шепа най-гласовити западни държави и частни организации, докато огромна част политици, лидери и стратези в цял свят не са съгласни с шоуто на Зеленски. Вижда се къде му е сцената - Конгреса и Сената на САЩ и Европарламента. Тоест Голямата сцена на световния либерален глобализъм. Там Зеленски е цар. Но в истинския живот той е марионетка, която ще бъде захвърлена точно както захвърлиха Бойко Борисов тези, които го поддържаха и храниха години наред.

Нали никой не забравя, че Бойко Борисов беше подкрепен от Меркел, Макрон, Обама и Тръмп и всички западни европейски глобалистки политици?

Той не е паднал от Марс и държан на власт в България 12 години само от българите, които го мислеха за голЕма работа. Той беше храненик на глобализма с цели.

Русия върви към приключване на операцията в Украйна. Друга причина за нейното проточване е, че Западът заблуждава украинците, че ще им помогне, а не им помогна, сега ги заблуждават да се бият като им дават пари и оръжие. С което ги обричат на война и страдания, като после ще им избършат сълзите на оцелелите , обяснявайки им как са се били с демона Путин. Евтино и прозрачно!

Някой изненадан, че ЕС има намерение да предложи клоунът Зеленски за Нобелова награда за мир? Аз изобщо не съм изненадана. Аз познавам лъжата на този безумен глобалистки ред, в който сме натикани. Точно затова не мога да пиша във фейсбук!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.