Няма по-подли политици от умнокрасивите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-po-podli-politici-ot-umnokrasivite/142062 SvobodnoSlovo.eu
Няма по-подли политици от умнокрасивите

⚡️Няма по-подли политици от умнокрасивите. Предизборно предлагат налудничави идеи за “равноотдалечен премиер”, какъвто в България няма, за да видят резултатите от изборите: ако паднат под 300 хиляди, ще означава, че електоратът им трайно ги напуска заради сглобката, а ако имат повече значи избирателите им приемат всичко и ще могат пак да излъжат с “евроатлантическа” сглобка или врътка. Потрес!

Владислав Наков

4 Коментара

Реалист

1 week before

Авторът е пропуснал И ПО-ПРОСТИ!

Коментирай

тердц

1 week before

Ами луди са тези дето ще отидат и ще глсуват за тази гнусна измет от ПП и ДБ. Няма как да твърдиш че си умен и да отидеш и да гласуваш за тези мажоретки на Посолството, дето доказаха че за нищо не стават. Над 10 г говориха за правосъдни реформи и накрая се насраха показно пред цяла България. Щяха да борят крадците от ГЕРБ и ДПС, а първата им работа беше да седнат да ги върти в скута си, до обед циганина от ГЕРБ Банкя, а следобед в скута на Шишко. Отделно направиха и те над 1 милиард кражба с фирмите си през "руския" газ. На българските деца посегнафа мръсните педофили. Няма как да кажеш че си умен и да гласуваш за такава доказана мръсна некадърна сган. Трябва да има хигиена човек

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.