ОФИЦИАЛНО ИЗВИНЕНИЕ До Прокурватурата на Република България,

https://svobodnoslovo.eu/komentar/oficialno-izvinenie-do-prokurvaturata-na-republika-balgariya/6016 SvobodnoSlovo.eu
ОФИЦИАЛНО ИЗВИНЕНИЕ До Прокурватурата на Република България,

ОФИЦИАЛНО ИЗВИНЕНИЕ

До Прокурватурата на Република България,

с копие до Безглавния Каскет и всички негови говорителки.

Аз, долуподписаният простак, най-горепосочено се извинявам за долновнушението, че Прокурватурата не си върши работата, както и за сравнението на наблюдаващите прокурори с воайори - всичко това, злоизвършено от дребнодневната ми проява в противния ми личен фейсбук профил.

Истината е, че Прокурватурата не успява да завърши такива важни общонационолни дела като това за КТБ, за Черепа и Влади Горанов, за Осемте Джуджета, Снежанката Мата Хари и Едното Шкафче на Шефа, защото е заета да се занимава с такива дребнолицеви престъпници, осмелили се да ми коментират просташките постове.

За доказателство прилагам уведомление за част от свършената тежка работа от страна на Асоциацията на Прокурорите в България, заради коментар на адвокат под мой публичен пост. Надявам се този сигнал да доведе до справедливи наказания - тояги на голо, ток (от скъпия) по петите или поне катран и гъши пера.

С чувство на тежка вина,

Радослав Бимбалов, простакМоже да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.