Пазете се от Банкянския синдром, който подобно на Стокхолмския синдром, цели да предизвика съчувсттвие и съжаление

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pazete-se-ot-bankyanskiya-sindrom-koyto-podobno-na-stokholmskiya-sindrom-celi-da-predizvika-sachuvsttvie-i-sazhalenie/10063 SvobodnoSlovo.eu
Пазете се от Банкянския синдром, който подобно на Стокхолмския синдром, цели да предизвика съчувсттвие и съжаление

Целта на Главатаря на ГЕРБопитеците в пропаганден, агитационен и информационен план е постигната. В резултат на дивашката му агресия месеци наред да не излиза от телевизионните екрани, Главатаря успя да концентрира общественото внимание така, както никой друг не е успявал да го направи.

Дори и диктаторите на ХХ в. Хитлер, Сталин, Мусолини, Брежнев, Хонекер, Чаушеско, Живков и Енвер Ходжа не са постигали такива рекорди на подобна невиждана и нечувана информационна концентрация на глава от населението! Дори и на втория ден след Великден животинския му инстинкт не се смири.

Главатаря сигурно е предоволен от постигнатото. Но Главатаря поради невежеството си и неграмотността си не познава историята и нейната жестока логика. Историята е безпощадна и не ни дава да забравим съдбата на изброените от мен диктатори от ХХ в. Знаем и как са завършили житейския и политическия си път. Главатаря не знае това и незнанието ще му струва много. Заслужено много. Разбира се, отговорността и наказанията ще настигнат и съветниците му. Техният край ще бъде още по-безмилостно жесток.

Някога, макар и за кратко, се занимавах с РR и от скромния си опит знам, че максимата колко е добра и лошата реклама, която се приписва на Салвадор Дали, не винаги отговаря на истината. Приемете това като приятелски съвет от мен, без да се натрапвам. Иначе пороят на даваджийството ще ви завлече в мръсното тресавище на ГЕРБопитекската пропаганда и агитация.

Пазете се от Банкянския синдром, който подобно на Стокхолмския синдром, цели да предизвика съчувсттвие и съжаление към падналия диктатор, държавният терорист Борисов.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.