Пищовите на журналистите са писалките. Скандал в квартален супермаркет

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pishtovite-na-zhurnalistite-sa-pisalkite-skandal-v-kvartalen-supermarket/132304 SvobodnoSlovo.eu
Пищовите на журналистите са писалките. Скандал в квартален супермаркет

Пищовите на журналистите са писалките.
Скандал в квартален супермаркет. 

Единият от скандалджиите се засилва срещу своите опоненти. Жената на другия скандалджия контраатакува с дамската си чанта. Другият скандалджия вади боен пистолет и крачи срещу първия скандалджия, който вдига ръка и бяга под угрозата за бъда застрелян. Подава сигнал в МВР, а вторият скандалджия - Ел пистолеро - е задържан за 24 часа в ареста. 

Само че Ел пистолеро е журналист, при това в опит с рекета, личен и фирмен, участник в група за мокри политически поръчки, специалист по сигурност, доктор, магистър, културист, въобще културен човек. 
Виновен за скандала на Ел пистолеро е... вътрешният министър. Заради корупция. 
Знам, че доматите ги ядете с колците, но посмалете малко.

Виктор Димчев

2 Коментара

rusnak

преди 1 седмица

Нека всички имат едно на ум от тази история, защото това лайно е представител на жълтопаветните еничари, които постоянно говорят за майдани и много от тях ходят по стрелбища...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.